reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

a ja znowu nie ćwiczyłam...buuuu od soboty do dzisiaj byłam u rodziców...i tam za bardzo warunków nie miałam....no ale od jutra znowu zaczynam...hhhmmm trzecie podejście bo ja znowu od początku lece...heheh no ale jak to mówią "do trzech razy sztuka" i oby się udało...trzymajcie kciuki ::)

reklama
Oj ja też muszę zacząć od początku bo miałam chyba tydzień przerwy..a doszłam do 15 dnia
:laugh:
No to daję kopniaka dla Hogaty i Wronki ;D

no i ja wkońcu musze się ponownie zmobilizowac i zacząć ćwiczyć ::) bo juz za długo miałam tę przerwe od ostatniego ćwiczenia
Pozdrawiam i życze wytrwałości !!!

Ćwiczę znowu od wczoraj....mam nadzieję że nie zabraknie mi entuzjazmu...zaczęłam 6 weidera od początku....muszę wytrwać do końca :laugh:
A jutro wybieram się dodatkowo na basen...
Biorę sie porządnie za siebie!

Hogatko Ty nadal stosujesz prostą dietę i co są rezultaty?

madzikk to daje ci kopniaczka na dobry początek ;) a co do prostej diety : to tak stosuję, chociaz to własciwie nie dieta a wprowadzenie poprawnych nawyków żywieniowych. W 90% sie stosuję do tego. Nie jem po 18, unikam słodyczy i nie robie dokładek. Co do tych posiłków 4 dziennie to róznie bywa. Jem 2 sniadania w pracy (kanapka, owoc , jogurt) no i jak wróce tak około 16 to wrzucam coos na ruszt. Niestety obiady jem tylko w łikendy bo gotuje je przewaznie po pracy . Przy Kalinie nie ma jak zjesc a Łukasz je około 19 - czyli po 18. Z tymi obiadami to wiem ze nie zdrowo ale ... nie chce napychac sie na noc. I tyle. W poniedziałek chyba tez zaczne 6 weidera od pocatku. Ten tydzień odpoczywam. Pozdrawiam.

Madzikk ja tez ćwiczę od wczoraj 6 Weidera...i też od początku...hhhmmm może razem będzie nam łatwiej .... ::) qrka muszę w koncu schydnąć bo nie mam w czym chdzić, w szfie 15 par spodni ...a ja łaże tylko w jednych, ktore kupiłam juz będąc w ciąży, bo w inne nie wchodzę a na nowe szkoda mi kasy, tym bardziej ,że muszę być taka jak przed ciążą :mad: MUSZĘ MUSZĘ MUSZĘ!!!!!!

No co prawda dzisiaj sobie teroszkę poprawiłam humor bo wyczaiłam przecenę dżinsów...heheh kupiłam sobie dwie pary ...jedne za 19,90, a drugie za 29,90....takich pieniedzy przynajmniej nie jest szkoda...nie są to oczywiscie firmówki....ale wygladają całkiem całkiem...przynajmnie coś innego na mojej szanownej wielkiej D**IE :p

Dziewczyny życze wam wytrwałości, musze i ja wkońcu się zmobilizować i zacząć się odchudzac i ćwiczyć bo wyglądam paskudnie a w tym roku mam zaproszenia na 5 wesel a najbliższe już w kwietniu, a niechcę żeby mnie znajomi obgadywali że jestem taka gruba po dziecku, chcę je wręcz przeciwnie zaskoczyć swoim wyglądem ::)

Pozdrawiam i duże kopniaki dla wszystkich potrzebujących !!!

hello! Dziekuję za kopniaczki. Dla was tez coś mam .... mega kopa ;)

Wronka Brawo, brawo, ..... a co nowych spodni to ja tez musze wreszcie cos kupić, tylko czasu nie mam.

I pochwalę się , mogę ?

To ja z Kalinką..dzisiaj...;)   ............... w tle po lewej fura prania do prasowania ;)

reklama
witajcie dziewczyny po dosc dlugiej przerwie u mnie diety dalej nie ma a waga stoi jestem dalej taka gruba,ze szok.. ale jak patrze to Wy jestescie super laski pozazdroscic - buzki pozdrawiam

www.martynka1.smyki.pl

Do góry