reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Melduję się! ;)
I należy mi się chyba ze 100 kopniaków prosto w du...!!!!
bo od paru dni nie ćwiczę! i powiem szczerze nie chce mi się...kto mnie zmobilizuje????????

reklama
chyba ja ...bo pusto tu.....a więc ....Madzikk..MEGA KOPNIAK DLA CIEBIE.... niech boli, poboli i przestanie a moze zapał złapiesz...;)

Hogatko boli boli i to bardzo...ale chyba nie pomógł bo i tak się nie wzięłam do ćwiczeń!!! oj ale już obiecuję...że od poniedziałku biorę się ostro do roboty ;)

Madzikk trzymam za słowo !!! Proszę o raport w poniedziałek.

Moze jak te mrozy się skończą to wiecej z nas się zmobilizuje. W taki zią to wszystko zamaraza - nawet chec do ćwiczeń. Trzymajcie sie cieplutko.

Ja wczoraj poćwiczyłam, wykąpałam się, wmasowałam krem na celeulit i zawinełam sie folią na noc. Zobaczymy jakie i czy bedą efekty.

Buziaki ;)

ja na razie znowu....ćwiczę... ;D

Hogata na mnie folia też czeka tak się zbieram i zbieram do tego filiowania...hhhmmm a można jakoś spać???

Wronka wiesz myślałam , że bedzie źle ale wogóle mi nie przeszkadzała. Kiedys dawno temu tez próbowałam ale wtedy wytrzymałam chyba tylko z godzine. Ale chyba krem wtedy był bardziej tłusty. Ten który kupiłam to żel i ładnie sie wchłania. Czekam na wiesci jak juz zaczniesz sie zawijać i na efekty.....no i gratulacje....ze sie zmobilizowałas do cwiczeń....brawo!!!!

a jaki masz krem jeśli można wiedzieć??....ja co prawda na razie z kremami za bardzo eksperymentowac nie mogę bo karmię piersią wieć zostaje mi tylko oliwka...ale tak na przyszłość pytam :D

Wronka  ja kupiłam sobie wczoraj termoaktywny żel wyszczuplająco - drenujący firmy Bielenda  ..  http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=26369&session=7f0e0c215811df76  ... tu mozna wiecej poczytac na jego temat. Po prysznicu wysmaroawałam uda, posladki i brzuch i zawinełam sie folia. Na noc. Rano  umyłam i posmarowałam drugi raz. Szybko sie wchałania i nie zostawia tłustego na ciele. Pieknie pachnie. Po nałozeniu rozgrzewa - było mi super ciepło w pupę  - i troche mrowi .. i skóra sie zaczerwienia - tak ma być.

Na watku diety/ładne mamy załozyłam wątek "ceculitowi mówie nie" - zapraszam jak juz bedziesz mogła specyfiki stosowac ;)

Oj jestem jestem...a co tutaj tak pusto?
nikt już nie ćwiczy...a Hogatka??????? ;D
;)
Wczoraj nie ćwiczyłam............ale już dzisiaj to zaczynam na mur beton!!!!!!!!!!!!
Aż się boję wejść na wagę....bo zjadłam przez weekend pół tortu........mniam na bitej śmietanie! oj i pewnie mi przybyło ze 2 kg......o kurde a może i więcej ::)

reklama
No zrobiło się spokojnie ...moze w sen zimowy zapadłyśmy czy coś? .... ja cwicze teraz co drugi dzień: brzuch (cwiczenia z 6 weidera - 2 serie po 20 powtórzeń) i uda i posladki - zaczełam przedwczoraj. Dzisiaj znowu cwiczonka. Przydałby mi się kopniak , bo coś .... cieniutko z motywacją.

Madzikk ...a który to dzień ćwiczonek? I kopniaczek ... a tort no cóż...chyba nikt by sobie nie odmówił ;)

Do góry