reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

reklama
madzikk jutro jestem juz w pracy wiec wysle. Poczta nadal nie dziala - nie moge nic wysłać :( buuuu

a tak poza tym cwicze, cwicze jeszcze tydzień i koniec. Fajna mine robi Kalina jak na mnie patrzy co ja robie ;)
diete tez trzymam.

Acha! musze sie pochwalić....waga stoi ale za to w biodrach uciekł 1 cm i w pasie też. Spodnie wisza na mnie i chyba w końcu wybiore sie po nowe dzinsy. Tylko kiedy...:( Ale...zawsze to mniej wydanej kasy ;)

A co tam u was? Hello?!

heja....
dziewczyny do roboty, kopa daje wszystkim....sobie tez.
Musze sie pochwalić, wybaczycie co? ...Staje dzisiaj rano o 6 na wage i normalnie szoku doznaję.....61 w porywach do 61,5 kilosa pokazała mi ta skubanica. Chyba ja kocham. A juz myslałam ze waga staneła na dobre. Jeszcze z kilosek , półtora i bede miała cel osiagniety. (Waga wyjściowa to 67 kg na poxczątku grudnia)
Ćwiczenia wczoraj odbębniłam. Najciezej robić mi pierwsza serie , 3 leci ze nie wiem. Uda mnie tylko bolą na końcu najbardziej ale warto bo mi schudły. Super.
ŻYCZE WYTRWALOŚCI I NIE PODDAWAJCIE SIĘ .
Duzo ciepełka w ten mrożny dzień ;)

SIEMKA wszystkim odchudzającym się ;)
dzięki Hogatko za przesłanie ćwiczonek-dotarły do mnie!
u MNIE GORZEJ TROCHĘ BO JAK WESZŁAM DZISIAJ Z RANA NA WAGĘ...TO NIESTETY POKAZAŁA TYLE SAMO CO TYDZIEŃ TEMU :( :mad: :( czyli nadal 64,5....próbowałam wchodzić kilka razy a ta głupia waga ciągle swoje.... no i mam lekkiego dołka ::)
ale ćwiczę ćwiczęi jeszcze raz ćwiczę ;)
może za tydzień będzie lepiej...i coś drgnie.....
ok kończę bo mi się Maciek budzi>>>>>

madzikk mi tez waga stała przez 3 tygodnie i juz myślałam ze to koniec, mniej juz nie pokaze. A wczoraj mnie zaskoczyła i pokazała mniej. Wiec sie nie martw takie juz uroki odchudzania. Najpierw waga leci potem STOP .... troche nic sie nie dzieje i.... znowu leci w dół. A mierzyłas sie ? Moze waga stoi ale za to cm-try uciekają? Powodzenia i trzymaj sie ciepło bo mrozi ze nie wiem.

Wczoraj zrobiłam test fitnesowy i jest dobrze. Odbębniłam 6 weidera. I o 23 padłam a rano zaspałam ;)

buzki

Ojej co tak pusto tutaj!
chyba wszyscy jeszcze śpią!! ;D :laugh: ;)

OJEJ ja znowu dałam dupki....tzn nie ćwiczyłam przez 3 ostatnie dni...buuuu..należy mi się wielgachny kopniak w dupsko!!!
i Z JEDZENIEM TEŻ TROSZKĘ PRZESADZIŁAM...ALE TO WSZYSTKO PRZEZ TEN WEEKEND człowiek się rozluźnia i jje....
od dzisiaj znowu staję do boju z moimi kilogramami ;D :laugh: ;D

hej dziewczyny!

Zamarzłyście czy co? Jak tam ćwiczenie albo cokolwiek? Nawet jak nic nie robicie , odezwijcie sie!!!

Ja juz prawie koncze 6 Weidera ;) ...sory ze sie chwale...ale moze was chociaz zmotywuje zebyscie sie odezwały i rozmarzły.

Ciepło pozdrawiam.

ja mam doła od paru dni...jestem wqrwiona...i nie ćwiczę...wogóle nic mi się nie chcę ..bo jestem totalnie zmęczona...i nawet nie mam czasu.... :mad:

reklama
Wronka to my ceplutko pozdrawiamy, przytulamy i ściskamy i buzki wysyłamy!!! Trzymaj się i nie podawaj! A kysz dole paskudny, wont od Wronki, a kysz ;) Buzki

Do góry