Mnie też się wydaje że to wszystko to retusz komputerowy...bo widziałam ostatnio Edytę Górniak w tv i wcale tak szczupło nie wyglądała jak na zdjęciach...a Kajah też raczej do szczupłych babek nie należy...co innego Mandaryna ale ona przecież bez przerwy tańczy,ćwiczy i ogólnie dużo się rusza..więc zrzuciła wszystko...a skoro cycki sobie zrobił to może i fałdkę na brzuszku też!
Mam pare koleżanek które już kilka lat temu urodziły i mimo że są naprawdę szczupłe...to skóra na brzuchu im lekko wisi...więc jak wątpię czy da się tego pozbyć...no może jakimiś kosztownymi i długotrwałymi zabiegami! Ale dziewczyny nie załamujmy się....chudniemy...a że jakaś fałdka na brzuchu zostanie to już trudno...ważnie że mamy fajowe i zdrowe dzieciaczki ;D
Mam pare koleżanek które już kilka lat temu urodziły i mimo że są naprawdę szczupłe...to skóra na brzuchu im lekko wisi...więc jak wątpię czy da się tego pozbyć...no może jakimiś kosztownymi i długotrwałymi zabiegami! Ale dziewczyny nie załamujmy się....chudniemy...a że jakaś fałdka na brzuchu zostanie to już trudno...ważnie że mamy fajowe i zdrowe dzieciaczki ;D