Uff nareszcie ostatni dzień diety kapuścianej...zupa mi dzisiaj ledwo przez gardło przeszła...Tylko co teraz? BOję się, że szybko odrobię to co udało mi się stracić. Pieniążków do wypłaty już mało zostało i nie można wybrzydzać na pieczywo chrupkie i inne "Lighty" tylko jeść co jest...
reklama
Liriel ojej Ty to masz zaparcie...tzn.samozaparcie...ja kiedyś przechodziłam tą dietkę z kapustą ale wymiękłam po 2 dniach i do tej pory nie mogę patrzeć na zupę kapuścianą...ble ble...
No więc tym bardziej Cię podziwiam ;D
Ja przymierzam sie już od jakiegoś tygodnia do diety kopenhaskiej...no i nie mogę zacząć...odkładam ją z dnia na dzień :laugh:
Dobrze chociaż że nadl ćwiczę codziennie...i tu zapału mi nie brakuje ;D
No więc tym bardziej Cię podziwiam ;D
Ja przymierzam sie już od jakiegoś tygodnia do diety kopenhaskiej...no i nie mogę zacząć...odkładam ją z dnia na dzień :laugh:
Dobrze chociaż że nadl ćwiczę codziennie...i tu zapału mi nie brakuje ;D
Ja sobie ściągnęłam te ćwiczonka z podanego przez Joaske linka...fajnie się ćwiczy, mam trzy filmiki, do pozostałych linki już nieaktualne...wysłałam PW do autorki posta, może wstawi jeszcze raz, to ściągnę wszystkie...te pliki dźwiękowe też fajne, miła muzyczka i nareszcie profesjonalny zestaw ćwiczeń
Jeszcze coś...Co taka cisza nagle? Dziewczyny!!! Dałyście sobie spokój, czy padłyście od nadmiaru ćwiczeń? ;D
Jeszcze coś...Co taka cisza nagle? Dziewczyny!!! Dałyście sobie spokój, czy padłyście od nadmiaru ćwiczeń? ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
Liriel pisze:Ja sobie ściągnęłam te ćwiczonka z podanego przez Joaske linka...fajnie się ćwiczy, mam trzy filmiki, do pozostałych linki już nieaktualne...wysłałam PW do autorki posta, może wstawi jeszcze raz, to ściągnę wszystkie...te pliki dźwiękowe też fajne, miła muzyczka i nareszcie profesjonalny zestaw ćwiczeń
liriel ciesze sie ze sie przydaly......ja cwicze juz od 2 tyg. i nawet widze rezultaty, tak wiec do dziela moje panie, do dziela!!!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
Liriel pisze:Szkoda mi tylko tych filmików, jednak lepiej patrzeć, jak prawidłowo wykonać ćwiczenie (i na przstojnych panów )...no ale Melll nie odpowiada na PW...
tych filmow juz nie ma, sa przetrzymywane tylko jeden tydzien..........
Melll
Mama Julci
Liriel pisze:Szkoda mi tylko tych filmików, jednak lepiej patrzeć, jak prawidłowo wykonać ćwiczenie (i na przstojnych panów )...no ale Melll nie odpowiada na PW...
wiesz ja nie mam tych filmów ja link do nich znalazłam na jakimś innym forum, więc nie mogę ich umieścić ponownie
Melll
Mama Julci
Liriel pisze:Kurczę, szkoda...może w necie uda mi sie znaleźć...
jeśli znajdę jakieś linki to podam u nas w lipcowych mamach
reklama
Podziel się: