reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

A ja ćwiczę i ćwiczę...
ale jeszcze nie wchodzę na wagę bo się boję...że stoi w miejscu ;)
no i mniej jem! a po 18 to już nic......

reklama
OJEJ nikogo tu nie ma???????
>:D
nawet HOGATKI??????
>:D
Nikt już nie ćwiczy??????

Ja ćwiczę codziennie i nawet dobrze mi idzie,tylko nie 6 weidera bo mnie trochę to znudziło ,ale robię brzuszki proste i poprzeczne i z nogami w górze...i z dnia na dzień coraz więcej...zaczynałam od 80 a teraz robię już 150! i idę w górę
aha zważyłam się dzisiaj rano iiiiiii 1 kg mniej! huuurrraaaaa :o

Madzikk jestem , jestem ....i .... GRATULACJE !!!!! tylko tak dalej.

Ja tez cwicze, wczoraj 3 dzien "6" i pośladki zostały tez wymeczone. Marze o jakimś wyczesanym stroju kąpielowym , w tym roku musze cos fajnego i odjazdowego kupić. No i kolorowego. Ale najpierw pośladeczki musza byc piekne i jedrne.

Buzki

W zasadzie już jest poniedziałek...a więc dziś zaczynam dietę kapuścianą i ćwiczonka...skorzystam z ćwiczeń na pośladki hogaty, pompeczki na biust i ramiona, na razie ograniczę się do zwykłych brzuszków, albo wykorzystam elementy pilates...przydałoby się coś skutecznego na uda...może coś podpowiecie? Chodzi mi o ćwiczenia zarówno na przednie, jak i tylne partie mięśni...Proszę dziewczyny, jak macie jakiś skuteczne ćwiczonka, piszcie!!!6 Weidera zacznę za 2-3 tygodnie, jak już się trochę rozćwiczę.

Ja nadal ćwiczę ...ale tylko same brzuszki...robię już 200 za jednym razem :laugh:
mam nadzieję że będzie widać szybko rezultaty ;D
Kopniaczek dla wszystkich przy poniedziałku!!!!!!!!!!!!!!

witajcie kochane!!!

Mamy poniedziałek i do dzieła. Dziekuje za kopniaczki! Ćwicze posladeczki i brzuszek. I tak mi to juz w krew weszło ze bez cwiczonek wieczór nie udany. Che steperek kupić. Moze wreszcie cos na allegro znajde. Cięgle brak czasu. Pozdrawiam.

No pierwszy dzień diety za mną...wszystko byłoby w porządku, gdybym właśnie wczoraj @ nie dostała, a tak czuję się troszkę osłabiona, ale nic to...wytrwam i tyle ;)

I ponawiam prośbę o jakieś ćwiczenia na uda, może macie jakieś przydatne linki, albo opisy ćwiczeń?

reklama
Do góry