reklama
OJEJ nikogo tu nie ma???????
>
nawet HOGATKI??????
>
Nikt już nie ćwiczy??????
Ja ćwiczę codziennie i nawet dobrze mi idzie,tylko nie 6 weidera bo mnie trochę to znudziło ,ale robię brzuszki proste i poprzeczne i z nogami w górze...i z dnia na dzień coraz więcej...zaczynałam od 80 a teraz robię już 150! i idę w górę
aha zważyłam się dzisiaj rano iiiiiii 1 kg mniej! huuurrraaaaa
>
nawet HOGATKI??????
>
Nikt już nie ćwiczy??????
Ja ćwiczę codziennie i nawet dobrze mi idzie,tylko nie 6 weidera bo mnie trochę to znudziło ,ale robię brzuszki proste i poprzeczne i z nogami w górze...i z dnia na dzień coraz więcej...zaczynałam od 80 a teraz robię już 150! i idę w górę
aha zważyłam się dzisiaj rano iiiiiii 1 kg mniej! huuurrraaaaa
hogata
czerwcowe mamy 2005
Madzikk jestem , jestem ....i .... GRATULACJE !!!!! tylko tak dalej.
Ja tez cwicze, wczoraj 3 dzien "6" i pośladki zostały tez wymeczone. Marze o jakimś wyczesanym stroju kąpielowym , w tym roku musze cos fajnego i odjazdowego kupić. No i kolorowego. Ale najpierw pośladeczki musza byc piekne i jedrne.
Buzki
Ja tez cwicze, wczoraj 3 dzien "6" i pośladki zostały tez wymeczone. Marze o jakimś wyczesanym stroju kąpielowym , w tym roku musze cos fajnego i odjazdowego kupić. No i kolorowego. Ale najpierw pośladeczki musza byc piekne i jedrne.
Buzki
W zasadzie już jest poniedziałek...a więc dziś zaczynam dietę kapuścianą i ćwiczonka...skorzystam z ćwiczeń na pośladki hogaty, pompeczki na biust i ramiona, na razie ograniczę się do zwykłych brzuszków, albo wykorzystam elementy pilates...przydałoby się coś skutecznego na uda...może coś podpowiecie? Chodzi mi o ćwiczenia zarówno na przednie, jak i tylne partie mięśni...Proszę dziewczyny, jak macie jakiś skuteczne ćwiczonka, piszcie!!!6 Weidera zacznę za 2-3 tygodnie, jak już się trochę rozćwiczę.
A
Agnexx
Gość
Ja daje sobie jeszcze dwa tygodnie luzu. Zaczynam od 1 marca.
hogata
czerwcowe mamy 2005
witajcie kochane!!!
Mamy poniedziałek i do dzieła. Dziekuje za kopniaczki! Ćwicze posladeczki i brzuszek. I tak mi to juz w krew weszło ze bez cwiczonek wieczór nie udany. Che steperek kupić. Moze wreszcie cos na allegro znajde. Cięgle brak czasu. Pozdrawiam.
Mamy poniedziałek i do dzieła. Dziekuje za kopniaczki! Ćwicze posladeczki i brzuszek. I tak mi to juz w krew weszło ze bez cwiczonek wieczór nie udany. Che steperek kupić. Moze wreszcie cos na allegro znajde. Cięgle brak czasu. Pozdrawiam.
No pierwszy dzień diety za mną...wszystko byłoby w porządku, gdybym właśnie wczoraj @ nie dostała, a tak czuję się troszkę osłabiona, ale nic to...wytrwam i tyle
I ponawiam prośbę o jakieś ćwiczenia na uda, może macie jakieś przydatne linki, albo opisy ćwiczeń?
I ponawiam prośbę o jakieś ćwiczenia na uda, może macie jakieś przydatne linki, albo opisy ćwiczeń?
Joaska
Lipcowe mamy '05
Liriel pisze:No pierwszy dzień diety za mną...wszystko byłoby w porządku, gdybym właśnie wczoraj @ nie dostała, a tak czuję się troszkę osłabiona, ale nic to...wytrwam i tyle
do sciagniecia http://www.wyslijto.pl/index.php?file_id=04772584418601811941&gk=muzyka
reklama
Podziel się: