reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

hehe no to wam jeszcze cos dorzuce - http://www.victoriassecret.com/ a tu jest tyle pieknej bielizny na pieknych cialach ze hoho!
szkoda tylko, ze w poslce nie ma sklepu w ktorym mozna to kupic ( bo nie ma, nie??) ceny owszem konkretne ::) ale raz w roku to bym sobie strzelila - ogladalam takie w usa i wiem ze sa naprawde dobre :) no ale nie ma gdzie - allegro nie wchodzi w gre - stanik musze zawsze przymierzyc ;)

reklama
a ja nie wytrwalam i porzucilam swoje odchudzanie ehhh ale lelak ze mnie

nie dam rady - mam motywacje ale ciagotki do dobrego zarcia i slodkosci sa niesteyty silniejsze - no i teraz znowu placze nad soba ....

powinnam zmienc nik - zamiast tuska powinno byc LELAK

no stronka ladna, a jaka bielizna sliczna! o modelkach nie wspomne ;)
tuska21 twoje malenstwo chyba mlodsze od naszych, ha? no to masz czas zeby sie wziac za siebie ;) my podejmowalysmy wiele wiele prób zanim byly jakies efekty ;)

ja sie trzymam i jaram sie strasznie bo liczenie kalorii (ktore wiele osob uwaza za nudne, trudne i uciazliwe) uczy mnie przygotowywania lekkich, ale sycących posilkow ;D dzis usmazylam (bez tluszczu) mintaja 100g i zrobilam sobie surówke z pekinskiej (ok 350g) i dwóch pomidorkow. w sumie jakies 250kcal a naprawde sie najadlam. na kolacje zamiast kanapek, zrobilam sobie twarozek (chudy) z cebula (1/2) pomidorem (1/2) i ogórkiem kiszonym + kefir (100g). mniam. i juz nawet nie mam miejsca na kiwi, ktore mialam w planie ;) a herbate slodze miodem (lyzeczka ma 23kcal, a lyzeczka cukru ma 40kcal)
nie jestem az tak twarda zeby juz nigdy nie wrocic do pizzy, frytek czy ciastek - o nie! :p ale mam nadzieje,ze dzieki diecie naucze sie najadac niekoniecznie serwujac sobie niezdrowe, tuczace dania ;) no i ucze sie kontroli. juz nie "jem oczami" - jem tyle, by sie najesc PRAWIE do pelna. moze jednak da sie zmienic nawyki zywieniowe na stale ??? zawsze wydawalo mi sie ze to bujda - oszukiwanie siebie - bo je sie nie to, co sie lubi, tylko to, co wolno jesc. a jakby polbuic to co zdrowsze ?? byloby idealnie ;)
ale nikt i nic nie jest idealne :p w weekend czeka mnie wycieczka do wroclawia i tam sobie twrozkow robic nie bede hehe a wnd barbórka (okropnie sie to pisze) i u chrzestnej znowu beda te babeczki... mniam :p

no moja mala 12 grudnia skonczy 6 miesiecy -

a ja zawsze slodze miodem - bo tak jest zdrowo nie tylko jesli chodzi o kalorie (kiedys zalapalam gronkowca - i wiem ze 1. miodek moze go wypedzic z mojego organizmu no i aloes) wzielam sie do naturalnych metod leczenia bo bylam faszerowana antybiotyklami po miesiac czasu - a tak naprawde one moga byc stosowane tylko do 10 dni bo pozniej juz robia tylko spustoszenie w organizmie .... aj ci nasi lekarze .... lipa i tyle

co do odchudzania to nie wiem jak bedzie - JESTEM LASUCHEM I TYLE - NIE MA SZANS CHYBA NA SCHUDNIECIE .... EHHHH <chlip>

ooo ::) hehe
ja tam mysle ze ty kfardsza niz ja jestes.
ja w koncu wytrzymuje krócej niz ty ;)
zobaczymy tylko czy efekty beda w koncu takie jakich sie spodziewam ;)

reklama
Do góry