reklama
A
Agnexx
Gość
Ja znam tylko maseczkę na włosy z żółtek. Często ją stosuje, bo mam długie włosy i muszę o nie dbać. 2-3 żóltka (w zależności od długości) dodać krople oliwy z oliwek i pare kropel soku z cytryny.
Poza tym stosuję maseczkę z ogórka zielonego.
Poza tym stosuję maseczkę z ogórka zielonego.
A
Agnexx
Gość
Ja mam sentyment do tej maseczki z żółtek, bo na własne oczy widziałam, jak moja mama po spaleniu włosów trwałą ondulacją... : doprowadziła je do bardzo dobrej kondycji...
Kiedyś była fanką naturalnych kosmetyków, mam nawet dwie książki na ten temat... :
Kiedyś była fanką naturalnych kosmetyków, mam nawet dwie książki na ten temat... :
a mnie jakos te domowe sposoby nie kuszą jak byłam w liceum to sobie chcialam zęby wybielic "dopmowym sposobem" - wgryzłam sie w cytryne na iles tam sekund czy minut i potem przez tydzien nie moglam nic ugryźć!! uuu bolało strasznie dlatego narazie zdaje sie na kupne upiekszacze - do wlosow mam bardzo fajna odżywkę mrs potter - w sumie jest nawet niedroga - 500ml za 8.90. peeling mam avonu - moze byc - zreszta pisalam juz wczesbniej ze peelingi robie z rzadka i tylko na buzi i dekolcie a jesli chodzi o cale cialo to nie mam jakos wyjatkowo suchej skóry i ostatnio nawet po goleniu nóżek niczym ich nie nawilzam i żyje ale slyszalam ze np na zmeczone oczy nie ma nic lepszego niz torebki z herbaty. ale nie probowalam. jak mam zmeczone oczy po imprezie to zwykle wystarczy sie troche umalowac
co do walki z tluszczem - caly tydzien trzymalam sie 1000kcal. ale dzis piątek... moze byc ciezko - szczegolnie ze ide na imieniny
co do walki z tluszczem - caly tydzien trzymalam sie 1000kcal. ale dzis piątek... moze byc ciezko - szczegolnie ze ide na imieniny
A
Agnexx
Gość
Ja też mam imprezę.... w domu. Będzie pyszny tort ze śmietana, galaretką i owocami... lasagne, nugetsy, sałatka z tuńczykiem, druga z kurczakiem wędzonym... :
Wybaczcie, ale zawieszam dietę do poniedziałku... ;D
Wybaczcie, ale zawieszam dietę do poniedziałku... ;D
A
Agnexx
Gość
Liriel zapraszam... :laugh: Wielkopolska, 15km od Kalisza... :laugh:
reklama
oj wy hehehe :laugh:
Agnexx tez bym zawisial na wtym mscu hehehe i apetytu narobials... no ale ja i tak pewnie przekrocze limit bo jade na imieniny dopiero po 21.00 (pracuje 19.00-21.00) wiec nie dosc ze po nocy bede jadla to pewnie jeszcze jakies bomby kaloryczne no ale postaram sie zachowac umiar!
Agnexx tez bym zawisial na wtym mscu hehehe i apetytu narobials... no ale ja i tak pewnie przekrocze limit bo jade na imieniny dopiero po 21.00 (pracuje 19.00-21.00) wiec nie dosc ze po nocy bede jadla to pewnie jeszcze jakies bomby kaloryczne no ale postaram sie zachowac umiar!
Podziel się: