reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

no ja nie poprzestaje :p
a generalnie czuje sie ostatnio jak grrrrrrrrrrrrubass :p
i specjalnie do pracy nic wczoraj nie wzielam ... ale co z tego skoro wieczorem zjadlam za duzo :(
no nic. moze dzis sie uda...
a ty Agnexx nie pracujesz? siedzisz z chlopakami w domu? a czego w ogole szukasz?

reklama
Jeśli chodzi o pracę, to mi już jest wszystko jedno... :mad:
Jestem po studiach, kierunek administracja... :mad:
Mam dość siedzenia w domu, ale w takiej dziurze, jak moje miasto to tylko znajomości pomagają... :(

Ulik nie rób tego błędu, aby przez cały dzień nie jeść, a wieczorem nadrabiać wszystko z dokładką... Szwagier mojego męża przez taką dietę doprowadził się do mega nadwagi... ::) Jedz od rana co 3 godziny jakis owoc lub warzywo... nie będziesz mieć napadów wilczego głodu...

no bede sie starac :) choc WARZYWO hmmm tzn co? kartofla nie zabiore, marchewki nie cierpie... tylko pomidry i ogorki :p a pomidory sie powoli koncza... musze kombinowac. w sumie uwielbiam wszelkiego rodzaju mieszanki - moglabym sobie zabierac w pudelku i zjadac bez chleba... nawet majonez light kupilam :D no zobaczymy... zapowiada sie ze bede miec jednak wiecej pracy niz 2xtyg po 6h :D a wiem ze jak pracuje to o jedzeniu nie mysle i mam nadzieje ze to mi pomoze schudnac :D

ja sie codzinnie w wannie szorują taką rekawicą twardą jak szczota druciana ;) ale w sumie to nie wiem czy dobrze to robie i ile czasu trzeba dziennie na taki masaż poświęcić , potem tony balsamów i mam nadzieje że nadmiar skóry jakoś się sam ściągnie ;)

wciągnie sie? na serio? hmm no to dobrze :)

a ja moge tylko zakomunikowac ze zmian brak. nadal jestem z siebie niezadowolona :( zaczelam prace - na pewno bede mniej jesc (brak czasu!) w ciagu dnia, ale to czy bede nadrabiac wieczorem zalezy tylko i wylacznie od mego ŁAKOMSTWA :-[ po 10h poza domem (bede miec dwa takie dni w tyg) nie czuje glodu. tylko łakomstwo :( chyba jednak walne foto jakiegos super kociaka na lodowce!!! moze to mnie powstrzyma aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :p

brzuszek się wciągnął i w zasadzie jak stoje to prezentuje sie idealnie...gorzej jak siadam ;) rozlewa sie wtedy taka warstwa nie wiem czy to skóry czy tłuszczu...nie duża ale jest....gorzej wygląda ta ciemna linia na brzuchu, która chyba nie zamierza zejść :mad:

Mam to szczęście, że mi brunatna kreska szybko zeszła, a nawet w ciąży nie była zbyt ciemna.
A płakiego brzuszka nigdy nie miałam, zawsze coś wystawało, a teraz mam taki, jak przed ciążą, ale też nie idealny. ::)

reklama
Do góry