reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

noelia dziewczyno daj juz spokoj z tym odchudzaniem...............twoje BMI i tak jest male..........powinnac miec cos kolo 21

uwazam ze i tak duzo osciagnelas i nie musisz sie juz wiecej odchudzac!!!!

reklama
dzieki dziewczyny
też w sumie myślę że tak by mogło już zostać ale...
mój cały tluszcz gromadzi sie w okolicach brzucha i wyglada to naprawdę nieciekawie,bo ręce chude, nogi chude a brzuch wielki i wystający :mad: :mad: :(
ćwicze go w domu i chodzę też na aerobik dwa razy w tygodniu i myślę że z czasem może ciut zmaleje,ja w pasie teraz mam 75 cm to dużo nie??

no cóż wszyscy idealni być nie mogą :(

NO TO BRZUCH SIE TEZ RUSZYŁ JEST JUZ DOSYC PŁASKI
CHODZE W DALSZYM CIĄGU NA AEROBIK I BARDZO GO LUBIE MOŻNA SIE NAŚMIAĆ,I ODPRĘŻYĆ

Właśnie wróciłam z aerobiku,a wy gdzie wszystkie szczupłe mamusie się podziałyście??
teraz piwko zasłuzone sobie piję.

A tu co,
nikt się juz nie odchudza ??? ???

ja dalej na aerobik chodzę i od czasu do czasu na basen i własciwie już się nie odchudzam tylko staram się wagę w miejscu utrzymać ;)

heja, dawno tu nie zaglądałam bo juz sie odchudziałm po ciąży. Teraz utrzymuje wage. Troche mi sie waha waga tak z 1-1,5 kg ale w zasadzie jestem zadowolona.

Troche czasami szaleje z jedzonkiem no ale .... czasmi mozna. Co do cwiczeń nie cwicze. Moze jesienia sie zmobilizuje. I tyle.

Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie.

Ja próbowałam chromu kiedyś dawno temu i musze powiedzic że schudłam wtedy i łatwo to szło,ale zdania na temat chromu są podzielone i jedni mówia ze szkodzi inni że nie ,wiec postanowiłam ze teraz juz tego brac nie bedę

reklama
Do góry