reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

noelia dziewczyno daj juz spokoj z tym odchudzaniem...............twoje BMI i tak jest male..........powinnac miec cos kolo 21

uwazam ze i tak duzo osciagnelas i nie musisz sie juz wiecej odchudzac!!!!

reklama
dzieki dziewczyny
też w sumie myślę że tak by mogło już zostać ale...
mój cały tluszcz gromadzi sie w okolicach brzucha i wyglada to naprawdę nieciekawie,bo ręce chude, nogi chude a brzuch wielki i wystający :mad: :mad: :(
ćwicze go w domu i chodzę też na aerobik dwa razy w tygodniu i myślę że z czasem może ciut zmaleje,ja w pasie teraz mam 75 cm to dużo nie??

no cóż wszyscy idealni być nie mogą :(

NO TO BRZUCH SIE TEZ RUSZYŁ JEST JUZ DOSYC PŁASKI
CHODZE W DALSZYM CIĄGU NA AEROBIK I BARDZO GO LUBIE MOŻNA SIE NAŚMIAĆ,I ODPRĘŻYĆ

Właśnie wróciłam z aerobiku,a wy gdzie wszystkie szczupłe mamusie się podziałyście??
teraz piwko zasłuzone sobie piję.

A tu co,
nikt się juz nie odchudza ??? ???

ja dalej na aerobik chodzę i od czasu do czasu na basen i własciwie już się nie odchudzam tylko staram się wagę w miejscu utrzymać ;)

heja, dawno tu nie zaglądałam bo juz sie odchudziałm po ciąży. Teraz utrzymuje wage. Troche mi sie waha waga tak z 1-1,5 kg ale w zasadzie jestem zadowolona.

Troche czasami szaleje z jedzonkiem no ale .... czasmi mozna. Co do cwiczeń nie cwicze. Moze jesienia sie zmobilizuje. I tyle.

Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie.

Ja próbowałam chromu kiedyś dawno temu i musze powiedzic że schudłam wtedy i łatwo to szło,ale zdania na temat chromu są podzielone i jedni mówia ze szkodzi inni że nie ,wiec postanowiłam ze teraz juz tego brac nie bedę

reklama
Do góry