reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam...oj ale sie rozpisalyscie....zaraz Was nadrobie....:-):-)

Przed chwilka wrocilismy od lekarza....dziewczyny dostaly skierowanie na badanie kalu pod wzgledem kilku bakteri a takze na krew no i Alicja dostala cos na jezyczek bo ma na nim taka czerwona plame...to nie plesniawki.....

Lekarz kazal mi wrocic do podawania glutenu...no i podejrzewa ze dziewczyny zarazily sie jakas bakteria a jezeli to nie to to poprostu uklad pokarmowy nie jest jeszcze w pelni "dojrzaly".....no zobaczymy...jutro mam podrzucic probki....

Lece Was poczytac.....:-):-)

O kurcze zapomialabym.....

Nasz kochana Jagodko...duuuuuzo usmiechu na twarzy z okazji 6 miesiecy,....a dla Ciebie Agus...wytrwalosci i wieeele sil...oby Jagodka byla dla Ciebie najwieksza radoscia swiata.....

Ostatnia edycja:
Z mojej strony koniec dyskusji .
Pani moderator proszę o usunięcie postów które zasmieciły watek ze zdjeciami naszych szkrabów. :-)

tsarina - ano apetyczny kąsekztej mojej Jadźki;-):-D:-D:-D
kolejne zabki :szok:;-):-D- no weźcie....nie załamujcie NAS... Toz to przed chwila poszla do domku moja przyjaciólka ze swoim 11-miesięcznym Synkiem Olusiem - ktora jak do tej pory ma tyle samo zabków co Jaga, czyli = 2:sorry::sorry::sorry:

martalis - dziekuję za życzenia i ...gratuluje Jagodowej Bratowej:tak::-D:-D:-D

Jola - o kurcze... bakteria, hmmm... mam nadzieje, ze jest to jakas taka do expresowego usuniecia:tak:.
A niedojrzaly uklad pokarmowy :dry::oo2:chyba juz szybciej dalby sie Wam we znaki.. W każdym badź razie zycze szybciutkiego unormalizowania zdroweczka i spraw kupkowych:tak::-D:-D:-D

no przyznam ,że torcik jagodowy wygląda pysznie jak sama Jagódka:-p
Jolu mam nadzieję,że to nic groznego ale lepiej zrobić wyniki i wiedzieć jak leczyć
tsarina właśnie ostatnio była u mnie znajoma z roczną córcią i ta tez ma tylko 2 dolne jedynki i od razu pomyślałam o Izie ale ona już ma prawie to za sobą

widzę, że już mnie wyprzedziła moderatorka sheeppy i usnęła posty. mam nadzieję, że nikt nie ma będzie miał niej pretensji :-):-):-)
pamietajcie kochane w jakim celu słuzy ten wątek :happy::happy::happy:

monika 1977-to sama nie jestem ,ze tak robie.

agka km-dzieki, ta moja przyszla bratowa nie lubi swojego imienia niewiem dlaczego jest takie oryginalne.

mmatysia to moze nie dawaj syropu przez pare dni moze to tak jest jak pisala MONIKA.

A ja powiem, że czuję się dotknięta i urażona. Bo w moich postach nie było nic!!!! obraźliwego!!! ani niegrzecznego!!!
I nie rozumiem decyzji moderatorki o ich usunięciu. Było to wyrażone moje zdanie w sposób nieurażający nikogo!!

Było więc to nieuzasadnione.

Ostatnia edycja:
Już opowiadam, posty zostały usunięte bo są nie na temat i zaśmiecają wątek
a co do mojego 'mieszania się' to gdyby napisała Wam to administratorka, która też przecież ani razu nie udzieliła się na tym forum, to też byście kręciły nosem, że ma się nie wtrącać?
jak ktoś zgłasza nieprawidłowość lub jakieś kłótnie to 'sprzątam' takie mam uprawnienia

reklama
Do góry