reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
witam dziewczyny:-)najlepsze życzenia urodzinowe dla Dianki!!!!rośnij zdrowo słoneczko rodzicom!!!no a niestety jakos niedoczytałam się o urodzinkach ostatnich solenizantów i przegapiłam!mam nadzieje,ze niemacie mi zazłe ,że nic nienapisałam!Naszej Niki też po nocach dokucza ząbkowanie,właśnie przebił sie trzeci ząbek na dole,my stosujemy zel dentinox i zawiesine paracetamol hasco,ale mała mimo to cierpi,a mnie aż w serduszku ściska że niebardzo można jej pomóc,poprosiłam wczoraj mojego M żeby przyniusł z innego pokoju fotel bujany ,i powiem wam że pomógł mała jak sie obudziła z krzykiem niechciała ani cycusia ani herbatki,więc wziełam ją na ręce mocno przytuliłam i bujałysmy się moment w fotelu no i niki padła jak kawka,nawet niezareagowała jak wstałam i dałam ją do łóżeczka:-)także fotel się przydał,poźniej Niki budziła się tylko na cycusia ,ok uciekam bo musze jechać obciąć tacie włosy,a Niki zostaje z tatusiem i będą się super bawić ,z tatą zawsze mała szaleje:-)miłego wieczoru mamusie życze no i spokojnej przespanej nocki:tak:;-)

Witajcie dziewuszki:-)

Ja nie wiem na jak długo bo dalej z kulejącym netem ....ale w piątek będzie nowy sprzęt i play:tak:

Wszystkiego Najlepszego dla Diany:-):-):-)

Widze że nasz Damiś już zaczyna chodzić....gratki Confi...ale masz zdolniache:tak:
My dalej przy wszystkim co się da stajemy i raczkujemy z motorkiem w czterech literach:baffled:
Zauważyłam że młodej pojawiła się biała plamka na górnym dziąśle i chyba będziemy niebawem witać 3 zęba,oby przeszło gładko:tak:
No nic...narazie zmykam,może mi się uda wpaść wieczorkiem...ale nie jestem pewna:sorry2:

Czy ktoś tu jest??????????????????????????

Podejrzewam,ze zagIądacie co jakiś czas i patrzycie czy jest jakiś nowy post.

Ostatnia edycja:
reklama
monika wiesz, bo sama tak robisz...
ja jestem, ale głównie dziś w kuchni siedze....
rozmrażałam lodówkę, bo mój zamrażalnik zamienił się w fabrykę lodu...

monika, a może by tak sex, jak Ci się nudzi?

Do góry