reklama
tsarina
MamaPower!
Kasiu gdzie jesteś????? zawsze byłaś....
ale chyba tylko ja jestem... ale i tak byłaś blisko;-)
ale chyba tylko ja jestem... ale i tak byłaś blisko;-)
hi hihi hi hi
ty całe dnie w kuchni spędzasz to nawet zapomniałam że jesteś "zawodowa inaczej"
mama Niki
Ewelina
witam dziewczyny:-)najlepsze życzenia urodzinowe dla Dianki!!!!rośnij zdrowo słoneczko rodzicom!!!no a niestety jakos niedoczytałam się o urodzinkach ostatnich solenizantów i przegapiłam!mam nadzieje,ze niemacie mi zazłe ,że nic nienapisałam!Naszej Niki też po nocach dokucza ząbkowanie,właśnie przebił sie trzeci ząbek na dole,my stosujemy zel dentinox i zawiesine paracetamol hasco,ale mała mimo to cierpi,a mnie aż w serduszku ściska że niebardzo można jej pomóc,poprosiłam wczoraj mojego M żeby przyniusł z innego pokoju fotel bujany ,i powiem wam że pomógł mała jak sie obudziła z krzykiem niechciała ani cycusia ani herbatki,więc wziełam ją na ręce mocno przytuliłam i bujałysmy się moment w fotelu no i niki padła jak kawka,nawet niezareagowała jak wstałam i dałam ją do łóżeczka:-)także fotel się przydał,poźniej Niki budziła się tylko na cycusia ,ok uciekam bo musze jechać obciąć tacie włosy,a Niki zostaje z tatusiem i będą się super bawić ,z tatą zawsze mała szaleje:-)miłego wieczoru mamusie życze no i spokojnej przespanej nocki;-)
Witajcie dziewuszki:-)
Ja nie wiem na jak długo bo dalej z kulejącym netem ....ale w piątek będzie nowy sprzęt i play
Wszystkiego Najlepszego dla Diany:-):-):-)
Widze że nasz Damiś już zaczyna chodzić....gratki Confi...ale masz zdolniache
My dalej przy wszystkim co się da stajemy i raczkujemy z motorkiem w czterech literach
Zauważyłam że młodej pojawiła się biała plamka na górnym dziąśle i chyba będziemy niebawem witać 3 zęba,oby przeszło gładko
No nic...narazie zmykam,może mi się uda wpaść wieczorkiem...ale nie jestem pewna
Ja nie wiem na jak długo bo dalej z kulejącym netem ....ale w piątek będzie nowy sprzęt i play
Wszystkiego Najlepszego dla Diany:-):-):-)
Widze że nasz Damiś już zaczyna chodzić....gratki Confi...ale masz zdolniache
My dalej przy wszystkim co się da stajemy i raczkujemy z motorkiem w czterech literach
Zauważyłam że młodej pojawiła się biała plamka na górnym dziąśle i chyba będziemy niebawem witać 3 zęba,oby przeszło gładko
No nic...narazie zmykam,może mi się uda wpaść wieczorkiem...ale nie jestem pewna
monika1977
Fanka BB :)
Czy ktoś tu jest??????????????????????????
Podejrzewam,ze zagIądacie co jakiś czas i patrzycie czy jest jakiś nowy post.
Ostatnia edycja:
Czy ktoś tu jest??????????????????????????
hej - jakbyś zgadla ;-)
spokojnie za jakies 2 godziny bedzie wrzało na BB ;-)
monika1977
Kurczę, jeszcze tak pusto to tu nie było.:-(
Martuś jak butki. Zostawiłaś czy oddałas?
Martuś jak butki. Zostawiłaś czy oddałas?
mamamatysia
NooooooCzy ktoś tu jest??????????????????????????
reklama
tsarina
MamaPower!
monika wiesz, bo sama tak robisz...
ja jestem, ale głównie dziś w kuchni siedze....
rozmrażałam lodówkę, bo mój zamrażalnik zamienił się w fabrykę lodu...
monika, a może by tak sex, jak Ci się nudzi?
ja jestem, ale głównie dziś w kuchni siedze....
rozmrażałam lodówkę, bo mój zamrażalnik zamienił się w fabrykę lodu...
monika, a może by tak sex, jak Ci się nudzi?