Panny wygodnickie.
Wygodnickie to panny co chyba w ogole dzieci nie maja .... no halo,mam jedno dziecko ,ale jestem wygodnicka bo tylko jedno ?? a no tak,ono przeciez samo sie urodzilo,samo sie wychowuje..
Masz racje Edysiek nie ma co dyskutowac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Panny wygodnickie.
Bulwersujecie sie bo wiecie że mam racje i tyle. Panny wygodnickie.
Nie wiem czy zauważyłaś ale to ty nam narzucasz ile dzieci lepiej jest mieć ,żadna z mam jedynaków nie obrazała cię tylko dlatego że masz lub chcesz mieć 2dzieci ale za to że mówisz nam że to jest lepszy model rodziny od naszego i ztym się zadna z nas nie zgadza.Widać że trzeba miec jedno dziecko i takie poglądy jak wy bo każdy o innym podejściu do życia jest negowany.
kropka88- nie znasz mnie wiec sie nie wypowiadaj bo to co piszesz jest śmieszne. Bulwersujecie sie bo wiecie że mam racje i tyle. Panny wygodnickie. tak ja jestem Matka Polka.....nie ma sensu z wami gadać. Widać że trzeba miec jedno dziecko i takie poglądy jak wy bo każdy o innym podejściu do życia jest negowany. to trzeba było wątek otworzyć na waszej zamknietej żeby nikt nie mógł sie wypowiadać.....normalnie jak ss jest jedna racja no nie? Wasza. normalnie niemcy
. Panny wygodnickie.
PIES JAKO BRAT???