Mała jeszcze wstał przed 23 zjadła i uwaga usnela sama w swoim lozeczku a okrylam kocykiem i podlozylam pod placu żeby rękami tak nie machala bo normalnie masakra jaks oczy już spia a te dalej pelne energi i po wszystko wtedy się ociera nosek oczy buzka i zm wypada i za uszy i głowę wasze dzieci też tak mają? Dobranoc i przespanej nocki
reklama
dziewczyny, podczytuje was, ale jakos nie mam weny i czasu by pisac przyznaje sie bez bicia.
Mala jest super, ale gdy spi to ucze sie, czytam i czasami cwicze z chodakowska. Codziennie tez chodzimy na 2 godzinne spacery ( od wyjscia ze szpitala nie opuscilysmy dnia) a popoludniu kolo 17stej "starszaczka" wraca z przedszkola i jestem dla niej tez.
Czas szybko i intensywnie ucieka. A ja mam jeszcze tylko 3 miesiace macierzynskiego. ech.
Mala jest super, ale gdy spi to ucze sie, czytam i czasami cwicze z chodakowska. Codziennie tez chodzimy na 2 godzinne spacery ( od wyjscia ze szpitala nie opuscilysmy dnia) a popoludniu kolo 17stej "starszaczka" wraca z przedszkola i jestem dla niej tez.
Czas szybko i intensywnie ucieka. A ja mam jeszcze tylko 3 miesiace macierzynskiego. ech.
Dziewczyny jaki dajecie krem na zewnatrz przy problemach skórnych maluszka? Dawalam niwea na wiatr itp ale niebedzie .
Zozzolka ja tez mialam krem nivea ale po jedzeniu moim mlody taki wysypany ze teraz stosujemy jedynie krem trójaktywny z emolium
Zozzolka ja mam bambino ochronny ale już mi się kończy i kupię nivea baby a te krostki co ma to polozna pytała w czym kapie i czym smaruje po kąpieli to mówię że olliatum to powiedziała żeby Ci dzień buzke myć tym i powiem ze mniej ma tych krostek
Domi_Polka
Fanka BB :)
No a moj Oski ma mega sucha twarz, uszy, za uszami i szyje. Co robie zle? Czym smarowac?
traktorzystka
No a moj Oski ma mega sucha twarz, uszy, za uszami i szyje. Co robie zle? Czym smarowac?
My mamy krem do buzi Mustela Hydra Bebe. Miał buzię jak tarka, Mustela pomogła.
A na spacery ma Mustela Cold Cream. Wcześniej miał Nivea krem na każdą pogodę, ale to takie tłuste fuj fuj. No i chyba ta Nivea mu buzie wysuszyła.
traktorzystka
reklama