reklama
kulkaPrzytulka
Fanka BB :)
Quchasia, ja też obstawialabym niedojrzalosc układu pokarmowego... Bo myślę sobie, że powinien mieć cały dzień problem, a nie dopiero nad ranem... Tak logicznie rozumujac... A z drugiej strony, może jednak mu szkodze tym nabialem? Sama nie wiem co robić, dylemat mam:/
Wlasnie ta lekarka mowila ze dzieciaki male maja w ciagu doby taki czas stekania, akurat nam sie trafilo nad ranem i jakby to bylo przez nabial to pojawialoby sie zawsze w pare godzin po zjedzenie a nie cyklicznie nad ranem..
Kurcze moja alka chce usypiac na rekach.. przed chwila histeria bo nie mogla usnac i lulanie.. yhh tak od zeszlego poniedzialku
Kurcze moja alka chce usypiac na rekach.. przed chwila histeria bo nie mogla usnac i lulanie.. yhh tak od zeszlego poniedzialku
olciastrzelce
Hej, wywołana zgłaszam sie i ja :-) czytam codziennie ale na odpisywania czasu juz brak. Inga ledwo wyleczyła sie z rotawirusa a juz ja przeziębienie jakies dopadło. Właśnie mąż pojechał do tutejszej przychodni spytać czy ją tu przyjmą. Od dwóch dni ma katar i co chwile jej odciągam aspiratorem a dzisiaj rano jak ulała to tak konkretnie i ze śluzem i nie wiem czy to ten katar spłynął jej do gardła czy jakaś flegma lub jeszcze cos innego. A do tego jest bardzo marudna to może ja gardelko tez boli albo coś. Wole iść niech ja zbadają i będę musiała przełożyć szczepienie na inny termin bo mamy na 18.
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Hej. Melduję się i ja. Niestety na polu walki tylko ja i Blanka... Małż przytargał jakieś chorubsko wstrętne i tak już od tygodnia on i starsza córa chorzy... maskara... i prawda to, że facet nie choruje - on walczy o życie wszystko na mojej głowie... jeszcze dziś po bankach latałam, bo chcialam konto w ING zamknąć i po dokumenty do becikowego... masakra - wszędzie wypisali od ręki, a w ZUS-ie już minął dziś tydzień i MOŻE jutro będzie jak dzwoniłam na infolinię ręce opadają... papierów jakby conajmniej 10 tys. dawali, a nie marny 1 tys... uwłaczająca procedura normalnie odechciewa się łażenia, jedyne pocieszenie, że Blanka zdrowa i pogodna mam nadzieję, że reszcie niedługo minie, bo chyba nie dam rady drugi tydzień z tymi marudami
Kreatorka zdrowka dla Niny i meza dobrze ze Blanusia zdrowe no i ty no a z tym becikowym to przesada jak z Mają zalatwialam to też wszystkiego pełni do załatwienia...
Olcia oj biedna Ty i te twoje maleństwo życzeń wam dużo zdrowka i oby Chorubska trzymały się od was z daleka
Ja odkurzylam kurze starlam zupka się gotuję jeszcze schabowe zrobić i łazienkę sprzatnac no i zamierzam dzis iść na ważenie z Agatka zobaczymy ile przybrala a wieje u nas ze jak byłam pod szkołą i Mai kurtkę piprawialam to az mi wózek obrócił normalnie az żal z domu wychodzić...
Olcia oj biedna Ty i te twoje maleństwo życzeń wam dużo zdrowka i oby Chorubska trzymały się od was z daleka
Ja odkurzylam kurze starlam zupka się gotuję jeszcze schabowe zrobić i łazienkę sprzatnac no i zamierzam dzis iść na ważenie z Agatka zobaczymy ile przybrala a wieje u nas ze jak byłam pod szkołą i Mai kurtkę piprawialam to az mi wózek obrócił normalnie az żal z domu wychodzić...
Domi_Polka
No! Ciesze sie ze kilka z was zareagowaly na wywolanie :* bo strassnie tu bez was pusto
Kulka a no masz maluszka, ale zobaczysz za chwile sie usmiechnie, bo czas mi np strasznie szybko leci
Olcia kurcze duzo zdrowka dla malej. Jej to sie strasznie czepiaja te chorobska, biedna mala oby minelo szybko!!!
Kreatorka nooo dokladnie, faceci walcza o zycie a nie choruja haha! No i zycze zdrowia dla chorujacych !
Gosia ja walcze dzis z balaganem i az mi sie plakac chce. Kuchnie ogarnelam w miare bo gar na garze stal ;(( w sypialni tez jakis ład zrobilam, ale tylko jesli chodzi o klamoty, bo ani scierac kurzy, ani myc podlogi to mi sie nie chce... Dalam G pranie zeby wrzucil do pralki jak szedl o 14 do pracy wiec pozniej bd musiala isc po nie. A moj pokoj goscinny to jak jakis sklep z badziewiami... Jedno na drugim stoi, bo wszystko z pokoju mlodego przeniesione zostalo do duzego pokoju, bo tam trzeba bedzie malowac i szafy skrecac. Masakra!!! Taki syf...
Oski chwile podrzemal ale wstaje juz ;( oby lezal spokojnie bo musze tam troche ogarnac :/
No to zapraszam na zamkniety. Chodzi o watek "Pogaduchy". Czy kazda ma dostep? Jesli tak to kolejne posty umieszczajcie juz tam
Kulka a no masz maluszka, ale zobaczysz za chwile sie usmiechnie, bo czas mi np strasznie szybko leci
Olcia kurcze duzo zdrowka dla malej. Jej to sie strasznie czepiaja te chorobska, biedna mala oby minelo szybko!!!
Kreatorka nooo dokladnie, faceci walcza o zycie a nie choruja haha! No i zycze zdrowia dla chorujacych !
Gosia ja walcze dzis z balaganem i az mi sie plakac chce. Kuchnie ogarnelam w miare bo gar na garze stal ;(( w sypialni tez jakis ład zrobilam, ale tylko jesli chodzi o klamoty, bo ani scierac kurzy, ani myc podlogi to mi sie nie chce... Dalam G pranie zeby wrzucil do pralki jak szedl o 14 do pracy wiec pozniej bd musiala isc po nie. A moj pokoj goscinny to jak jakis sklep z badziewiami... Jedno na drugim stoi, bo wszystko z pokoju mlodego przeniesione zostalo do duzego pokoju, bo tam trzeba bedzie malowac i szafy skrecac. Masakra!!! Taki syf...
Oski chwile podrzemal ale wstaje juz ;( oby lezal spokojnie bo musze tam troche ogarnac :/
No to zapraszam na zamkniety. Chodzi o watek "Pogaduchy". Czy kazda ma dostep? Jesli tak to kolejne posty umieszczajcie juz tam
reklama
Domi_Polka
apolinka już pisałam do aniaslu w tej sprawie ale cos mi nie odpisuje wiec czekam dalej