reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
Domi spełnienia marzeń :-)
Gosia prawa ok ale lewa niestety nie udało się, Ja jestem jakas dziwna nie potrafię nakarmić swojego dziecka :-( chwilę udało się pokarmic prawą i później już nie mogła złapać, miałam tylko 30 ml ściągnięto pokarmu, więc jeszcze jej dałam, ale na moje oko dla niej to za mało, zawsze mi zasypiala w nocy od razu, ja nie nadazam ściągać pokarmu, nie wiem już co robić. Do tej pory było ok nagle mamy problem z karmieniem :-(

JUSTA nie poddawaj się dasz rade:) tylko dużo cierpliwości a mała nauczy się jeść z nakladkami;)
Domi kochana wszystkiego najlepszego dużo zdrowia i milosci;) spełnienia marzeń i pociechy ze swoich chlopakow;)
Ja się sciagam mała wstała ponad godz temu zjadła cyca mm 60 i nie spi bujam ja w bujaku bo muszę ściągnąć żeby znowu się tak nie zrobiło... A śpiąca jestem jak nie wiem. Ja już nie mam pomysłu żeby mała spala w nocy musi co najmniej 2h mieć nie przespane:( a w dzień jak chce się z nia położyć to po chwili mnie budzi co brzuszek a to tak marudzi ale jak już się rozbudza i nie idę spać to ona spi jak susel.... aj Maja taka nie była spala ładnie w nocy i w ogóle była spikojniejsza a w ciąży z Mają byłam bardziej nerwowa niż z Agatka....

Domi wszystkiego najlepszego! Niech maluch się dobrze chowa i zdrowo rośnie. A dla Ciebie dużo spokoju i żeby w końcu ułożyło się tak na dobre między Wami :)

Po szczepieniu z małą ok. Przespała wczorajszy dzień. Za to w nocy niezbyt myślała o spaniu, ale grzecznie sobie leżała i patrzyła. Póki co w miejscu wklucia nic się nie robi. No i apetyt jej wrócił.

Dziekuje dziewczyny :* a moj Oski ma dzis imieninki, pieknie to sie zlozylo, imieniny synka we wlasne urodziny ahh :)
My dalej w lozku, wzielam go do siebie bo chcialam zebysmy jedzcze pospali, to po karmieniu drugi raz mjsialam pampka zmienic bo zrobil kupke no i po chwili krecenia sie zasnal. Tzn ta chwila z godzone trwala. Ja soe obudzilam przed chwila a mlody spi jeszcze. Moze pospi jeszcze z godzinke czego sobie zycze bo jakos nie chce mi sie wstawac. Moze na spacerek go zabiore pozniej, ale mam bajzel w domu wiec ttzeba posprzatac...

Piotrusiowa uf to super ze mala w miare sie czuje. Trzymam kciuki zeby tak pozostalo ;*

Domi to najlepszego również dla Oskarka;) niech zdrowo rośnie i słucha się mamy:)
My wstalysmy i 7.30 Agatka jeszcze pospala z 15min wyszukiwarka Maję i zaprowadzilam do szkoly wróciłam zjadlam płatki Agatka się obudziła ale znowu usypia a ja odkurzylam i się sciagam;) koleżanka niebawem wpadnie bo ja do dentysty na 12.30 wkoncu;) ciekawe co mi zaproponuje...
Piotrusiowa super że mała się dobrze zniosła szczepienie i po nim;)
Miłego dnia mamuski;)

reklama
Zozzolka, ja z moimi dwoma nie chodzę na spacery, bo nie dałabym rady:( Wojtek nie jeździ już w wózku, chodzi sam, ale nie chce za rękę i ucieka:( Więc nie wiedzialabym, czy trzymac wózek, czy gonić za Wojtkiem. Na spacery wychodzę więc tylko, jak mąż jest.

Domi wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Oskarka!

Dziewczyny, współczuję problemów z karmieniem. U nas póki co jakoś idzie, chociaż z Wojtkiem chyba miałam więcej pokarmu...Za 2 tyg szczepienie i od razu ważenie, to zobaczymy jak Mały przybiera.

Do góry