reklama
Domi_Polka
Fanka BB :)
O co chodzi z tym karmieniem spod pachy? Nie rozumiem.
Ja obudzilam sie zalane przez moje mleko, caaaala koszulka, stanik, koldra mokre. Maly jadl ponad 4h temu dlatego.piersi.twarde jak bomby i samo lecialo na potege. Ale dalam mu z obydwoch. Tak to zawsze zjada jednego na jednym karmieniu, ale teraz po troche z obu dalam bo bym nie zasnela z taka bomba ała.
Nakarmiony jest juz, trzymam go na klatce piersiowej i niby oczy zamkniete.od dluzszej chwili ale prwnie oszukuje i jak odloze do.lozdczka to bedzie.cyrk.
No to podejscie nr 1 ...
Ja obudzilam sie zalane przez moje mleko, caaaala koszulka, stanik, koldra mokre. Maly jadl ponad 4h temu dlatego.piersi.twarde jak bomby i samo lecialo na potege. Ale dalam mu z obydwoch. Tak to zawsze zjada jednego na jednym karmieniu, ale teraz po troche z obu dalam bo bym nie zasnela z taka bomba ała.
Nakarmiony jest juz, trzymam go na klatce piersiowej i niby oczy zamkniete.od dluzszej chwili ale prwnie oszukuje i jak odloze do.lozdczka to bedzie.cyrk.
No to podejscie nr 1 ...
Domi chyba sie udalo)
My wlasnie po karmieniu, sprobuje zaraz mala odstawic do lozeczka.. cale popoludnie wisiala przy cycu, doslownie od 13, nawet jwj nie wykapalismy bo non stop w zasadzie jadla cos tam, usnela dopiero ok 22.
A ja karmie spod pachy tylko z jednej piersi zeby mala glowe ukladala na jedna strone, bo jak lezy to non stop patrzy w te druga i polozna zasugerowala zeby karmic non stop na jedna. Nie wiem czy to dobrze wytlumaczylam;p
My wlasnie po karmieniu, sprobuje zaraz mala odstawic do lozeczka.. cale popoludnie wisiala przy cycu, doslownie od 13, nawet jwj nie wykapalismy bo non stop w zasadzie jadla cos tam, usnela dopiero ok 22.
A ja karmie spod pachy tylko z jednej piersi zeby mala glowe ukladala na jedna strone, bo jak lezy to non stop patrzy w te druga i polozna zasugerowala zeby karmic non stop na jedna. Nie wiem czy to dobrze wytlumaczylam;p
My też się karmimy bio Agatce katar przeszkadzał i wstała wiec przebealam patrzę a tu body i pajacyk osikane wiec trzeba przebrać a wcześniej nosek czyscilam wiec płacz niesamowity jak by się krzywda działa jakaś wielka. Teraz sobie je I mam nadzieję ze szybko jej to zajdzie bo bym dalej spac poszla a po za tym to miałam problem ja kąpać wczoraj zjadła 160ml najpier 120ml bo tyle sciagnelam z obu bez przybrania i dałam jeszcze za chwilę to 40mi wypila i mogła uznać i się zeszło do 22.30 a wasze maluszki też wam się oręża na rękach i wybijają ze złością? Czy tylko moja ma takie humoru swoje wcześniej tak nie było a teraz lulam a ona ni z tond z zowąd się pręży wygina a po gwoli znowu spokój.....
Domi_Polka
Noo wtedy sie udalo ale jak odloxylam go to sie obudzil a teraz znowu cycus. Kurde tylko 2h odstepu... Popsul mu sie nocny zegar czy co hehe...
Nadal nie wiem ocb z tym karmieniem
Nadal nie wiem ocb z tym karmieniem
Domi_Polka
Ja jakas ciemna jestem i musialam wujka Google poprosic zeby mi to zobrazowal hihi.
Dobra misiu zasnal przy cycu i po odlozeniiu do lozeczka pomachal raczkami z 3 razy i spi. Wiec ja tez ide spac.
Aah i wyszla mu jakas alergia na twarzy... Jak pomoc takiemu malemu dziecku ? To chyba po tych herbatach z cytryna... :/
Dobra misiu zasnal przy cycu i po odlozeniiu do lozeczka pomachal raczkami z 3 razy i spi. Wiec ja tez ide spac.
Aah i wyszla mu jakas alergia na twarzy... Jak pomoc takiemu malemu dziecku ? To chyba po tych herbatach z cytryna... :/
reklama
wróciliśmy z pobrania krwi. Kurcze ile to zalezy od osoby, która pobiera.. po ost przebojach przy pobieraniu z paluszka powiedzieliśmy, ze chcemy, żeby pobrano z żyły. Panie niechętne bo mówią, ze żyły nie widza i wolałabyby z paluszka. Więc my grzecznie mówimy, ze nie bedzemy wchodzić w kompetencje i jak z palucha to z palucha.. i co!!?? tak pobierała ładnie że mała nawet nie zapłakala! uff teraz tylko czekac na wyniki
Gosia widze, ze my dwie to przodowniczki wpisów ;p
Gosia widze, ze my dwie to przodowniczki wpisów ;p