reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Hej dziewczyny :)

A ja podpieta pod ktg czekam aż się zwolni sala operacyjna :) za godzinę, może 1.5h mnie biorą :) nie czuje jeszcze stresu (co jest ze mną nie tak?! :p) pewnie już odezwę się jutro dlatego proszę trzymajcie za nas kciuki :)

Udanego dnia i życzę (i Wam i sobie) żebym nie była jedyną dzisiaj rosnącą :)
Trzymam kciuki! Powodzenia i czekamy na informacje!!! ;-)

U mnie cisza...
Hehe Ty to sie naczekasz :-) No nie chcą wychodzić i koniec :-)

Głowa mnie boli i juz na stopach nie widać kostek :-(
Taka jakąś rozdrażniena jestem :-/
To witaj w klubie, ja bym mogla płakać, krzyczeć i nie wiem co jeszcze. Najchetniej porzucałabym talerzami o podłoge, bo burza hormonów mną rządzi......No i G mnie wkurzył... A te puchnące syry tez mnie wnerwiają. Raz puchną, raz schodzi, raz puchną, raz schodzi!!!!! Aaaaaaaa!!! I dlonie tez jak parówki.

Na grupie odpisalam w koncu jak moja noc......... Eej serio chce mi sie wyć :-:)-:)-(

reklama
Domi glowa do gory juz 7niedlugo :-p

Olaszy powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowka zycze:tak:

Pigula to jest najgorsze ze kazdy pyta jak sie czuje co jeszcze nie urodzilas :eek: no nie widac ze nie?! ja strasznie nie lubie takich gadek:eek:

Kolezanka byla zesmy pogadaly ona jest w 18tyg i zazdrosci ze ja juz w pon bede po wszystkim:-D
Ja juz sama sie doczekac nie moge a z drugiej troszke mam stresa:-p
Ide wstawic pranie i lezec i odpoczywac poki mam okazje:-D
Milego popoludnia

@Gosia25 wiesz gdyby ten 7 to byla pewna data jak u Ciebie to moze by mnie to pocieszalo. A tak? Moze z tydzien jeszcze to trwac albo i dluzej.... A kolezance sie nie dziwie ze zazdrosci, bo ja bedac wlasnie w polowie ciazy mialam taki czas ze myslalam ze zegar sie zatrzymal i ten grudzien zaczac sie wydawac bardzo odlegly :D na szczescie jest juz grudzien i teraz tylko to czekanie...

Glowa mnie cos rozbolala:/ ah :(

Domi coś dziś jest, bo ja też się kiepsko czułam, apap nawet bralam bo myslalam ze migrena...

w ogóle rozwaliłam sobie skóre pod nosem i od jakichs 10 min non stop leci mi krew.. jak ciurkiem.. grrrr

Kochana jak pisałaś masz mało płytek krwi to trochę poleci :-( daj gaźnik i może jakiś zimny okład sobie zrób to zatamujesz krew :-)

Zgubiłam linka do grupy i na telefonie jej znaleźć nie moge- czy ktoś kozę mi go wysłać na prv? Z góry dziękuje !

Dreddka - wyślę Ci za chwilkę link, ale najszybciej go znajdziesz wchodząc na "grupy" nie na "forum" - na górze strony BB znajdziesz zielone kwadraty - jest tam jeden podpisany własnie "grupy" i pod nimi znajdziesz od razu gupy do których masz dostęp - więc naszą na pewno też :tak:

Domi mnie ostatnio tez glowz bolala ale u cb moze przez ten nerwy?

A co tu dzis taka cisza czyzby na porodowce dziewczyny sa?
Ja ogladam rodzinke.pl chwile sie zdrzemnelam i zapomnialam tego prania wstawic ale jutro to zrobie :) milego wieczorku:)

@Gosia25 no mozliwe ze z nerwow... Nie wiem.

Ja zrobilam sobie dzisiaj frytki z piekarnika. Mialyscie racje! Tez dobrze smakuja :)
No straszna cisza dzisiaj, az uwierzyc nie moge. Ale ostatnio tez tak bylo i przyszla godzina 21-22 i nagle nawał postow do czytania mialam :p

reklama
Marcysia - gratki :) ale zazdroszcze

wczoraj bylam na 1 w zyciu KTG (ponad godzina lezenia, bo mała wyskakała sie wczesniej i poszła spac), nic sie nie szykuje na razie... a ja bym chyba chciała

choc termin 12.12 usg 14/15OM - troche mi smutno, ze zero oznak

a odnosnie karmienia piersią - jak siedza na forach facebookowych ciazowych to tam jakies same faszystki karmienia. Tez chce karmic piersia, ale tam to juz przesada. Dokarmia chca ja zlinczowac, poddaje sie bo malo pokarmu to samo. ehhhhh

Do góry