reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
my wróciliśmy na chwilę do domu, ale zaraz znów wybywamy do moich rodziców...

Justa - skoro nieregularne to ja tez bym pewnie czekała w domu na rozwój wypadków... ale jak ten brzuch nie przestanie Cię boleć to chyba lepiej pojechac i to sprawdzić...

Cześć dziewczyny!

Zabieram się za nadrabianie zaległości!

AlfaBeta
- miło, że się do nas odezwałaś! Co do płci - nie zazdroszczę. Mi od samego początku lekarz powiedział, że syn (od 12 tc.) i póki co nic się nie zmieniło. Mam nadzieję, że tak zostanie, bo chyba bym się wkurzyła.

.szkrabek
! Gratuluję :-D Ja też mam pierwszą grupę. Niepokalane poczęcie, czy co? :D
A czemu nie chcesz Skorpiona? Zznam kilku, i nawet fajni są. Na początku wydają się takimi mrukami i malkontentami, ale później okazuje się, że po prostu się wstydzą :p W jednym Skorpionie to ja nawet jestem bezgranicznie zakochana :-)

Śliwka - gratuluję!!!!!! Aż się wzruszyłam! Cieszę sie bardzo. Jaaaaaaaa, jaka fantastyczna nowina!

OlaSzy
- najważniejsze, że wszystko się wyjaśniło. Szkoda tylko, że dopiero teraz.
Domi - dziękuję za zaproszenie! :-)
agak1987 - ale mi narobiłaś tymi fotkami. Ogladam i ryczę. Są takie piękne :tak:

..aenye - ale Ci zazdroszczę!:-) Życzę Ci udanej przeprowadzki! A jak Kosogłos? Warto iść do kina? To chyba powinna być ostatnia część?

Justa8383
- ojejkujejku! Trzymam mocno kciuki.

Byłam w czwartek na Listach do M 2. Baaaardzo fajny, chociaż jedynka bardziej mi się podobała. Później poszliśmy do Happy Mum i kupiłam sobie piękną tunikę ciążową, ale taką bardziej przyszłościową. Ma suwaczki na piersiach, w sam raz do karmienia.

Wczoraj wieczorem spotkaliśmy się z właścicielami mieszkania tego, co mieliśmy się wprowadzać w styczniu. Pojechaliśmy dogadać szczegóły (na drugi koniec Warszawy), a oni nam powiedzieli, że jednak cena za wynajem nie będzie taka, jaką ustaliliśmy wcześniej, ale o 300 zł wyższa. No wściekła jestem, bo mogli nam to wcześniej powiedzieć, to bym sobie tyłka tym nie zawracała. W ogóle byśmy tam nie jechali. No jakaś masakra. Ludzie są niepoważni. :no:

Dziewczyny, mój facet odmówił współpracy! Nie chce się ze mną kochać! Boi się, że przyspieszy poród, ja mu tłumaczę, że to musiałby być stosunek z jego happy endem, a on , że nie, że nie wolno, bo mi poród przyspieszy i że najwcześniej w grudniu. Na początku myślałam, że on sobie tylko tak żartuje... ale to już trwa 3 tygodnie!

Dziewczyny, mój facet odmówił współpracy! Nie chce się ze mną kochać! Boi się, że przyspieszy poród, ja mu tłumaczę, że to musiałby być stosunek z jego happy endem, a on , że nie, że nie wolno, bo mi poród przyspieszy i że najwcześniej w grudniu. Na początku myślałam, że on sobie tylko tak żartuje... ale to już trwa 3 tygodnie!

nie marudz;p ja nie pamiętam kiedy ost się kochaliśmy hahah

Dzięki dziewczyny. Może i jestem wytrwala. Ale nie chce mi się siedzieć na poczekalni wolę polezec w domu. Tym bardziej że ból jest do wytrzymania, jak tylko nowy obiaw mi się pojawi to jadę.

Ciekawe czy śliwka już wyszła do domu :-)

Dzięki dziewczyny. Może i jestem wytrwala. Ale nie chce mi się siedzieć na poczekalni wolę polezec w domu. Tym bardziej że ból jest do wytrzymania, jak tylko nowy obiaw mi się pojawi to jadę.

Ciekawe czy śliwka już wyszła do domu :-)

reklama
Justa Śliwka to cc miała wiec obstawiam poniedziałek :)
A ja rodzic nie mogę bo O ma gorączkę i chyba boli go gardło z tego co pokazuje grrrrr

Do góry