reklama
Justa8383
Fanka BB :)
Sliwka tez zazdroszczę, trzymam kciuki, mi jakby powiedzieli na kilka dni przed że juz w piątek zobacze dzidzie to jajko bym zniosła
trzymam kciuki
trzymam kciuki
Śliwka91
Dzięki dziewczyny. Miałam usg i Córcia waży już w granicach 2500 lekarki zadowolone ze tyle przybrała. Do teraz w szoku jestem po tych nowinach. Z jednej strony sie cieszę, bo już nic złego ze strony mojego organizmu jej nie spotka, z drugiej wiadomo chciałabym, żeby jeszcze powiedziała w brzuszku trochę ale już niech jest jak jest. Gdyby nie to położenie miednicowe zaczęliby wywoływać poród jutro a tak mam jeszcze troszkę czasu żeby ją podtuczyć.
Ciekawe co u Oli.
Ciekawe co u Oli.
rumcajsowa hanka
Zaangażowana w BB
dziewczyny Wy chyba wcale w nocy nie spicie :O
a mi dzis w nocy wyjatkowo dobrze szlo, nawet w lazience nie bylam. Dzis bylam na badaniach, znow pewnie z 6 oflagowanych, jak zwykle.
na plusie 16 - ale ostatnio faza na slodycze, niby ciagle pobudzam mala bo sie martwie A wogole od ostatniego tygodnia spuchlam troche - a cała ciaze nic, nawet w upaly. A teraz w nocy nie moge dloni zgiac - najabrdziej w nocy puchne. Dziwne.
a mi dzis w nocy wyjatkowo dobrze szlo, nawet w lazience nie bylam. Dzis bylam na badaniach, znow pewnie z 6 oflagowanych, jak zwykle.
na plusie 16 - ale ostatnio faza na slodycze, niby ciagle pobudzam mala bo sie martwie A wogole od ostatniego tygodnia spuchlam troche - a cała ciaze nic, nawet w upaly. A teraz w nocy nie moge dloni zgiac - najabrdziej w nocy puchne. Dziwne.
kulkaPrzytulka
Śliwka - teraz już wszystko będzie dobrze i za chwilę zobaczysz swoje Malenstwo a zobaczysz, że po urodzeniu Mała szybciutko nadrobi
Domi_Polka
@Śliwka91 super że mała ładnie przybrała i że wiesz juz kiedy sie zobaczycie. Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :*
@OlaSzy mysle ciagle co u Ciebie. Odezwij sie...
Kurde ja dzis na 15:30 ginke mam. Ciekawe jak szyjka itd... w nocy zle sie czulam. Jak raz wstalam na siku to w lazience az na glos wypowiedzialam "ała" bo taki przeszywajacy ból w kroczu w środku mialam. Az sie wystraszylam że zaraz wody polecą... no nic zobaczymy po wizycie co i jak.
W ogole nie mam się gdzie umyc.. woda wybija i w wannie i w prysznicu. Totalny syf wyplywa. Fuuuuj.. G cos tam probuje zrobic ale musi do OBI jechac po jakies sprzęty. I najgorsze jest to że nie ma dostepu do żadnej z rur bo kazda jest schowana pod kafelkami!! Ja nie wiem co za debil robil tą lazienke do cholery jasnej... jak mozna wszystko schowac pod kafelki...
Heeeelp
@OlaSzy mysle ciagle co u Ciebie. Odezwij sie...
Kurde ja dzis na 15:30 ginke mam. Ciekawe jak szyjka itd... w nocy zle sie czulam. Jak raz wstalam na siku to w lazience az na glos wypowiedzialam "ała" bo taki przeszywajacy ból w kroczu w środku mialam. Az sie wystraszylam że zaraz wody polecą... no nic zobaczymy po wizycie co i jak.
W ogole nie mam się gdzie umyc.. woda wybija i w wannie i w prysznicu. Totalny syf wyplywa. Fuuuuj.. G cos tam probuje zrobic ale musi do OBI jechac po jakies sprzęty. I najgorsze jest to że nie ma dostepu do żadnej z rur bo kazda jest schowana pod kafelkami!! Ja nie wiem co za debil robil tą lazienke do cholery jasnej... jak mozna wszystko schowac pod kafelki...
Heeeelp
marcysiaa83
Za każdym razem jak siadam przed lapka to mam do nadrobienia co najmniej 10 stron!!! Tak na szybko wpadłam bo zaraz siostra przyjedzie po mnie i kilka rzeczy załatwić muszę. Późneij postaram sie cs wiecej napisać a teraz tylko :
Śliwka - już chwilka i będziesz tulic swoje malestwo! Trzymaj się dzielnie! I też troszke zazdroszczę, ze już będziesz po wszytskim....
OlaSzy - Zacisdkam kciuki żeby Marysia jeszcze chwilkę poczekała Ale jakby przyszło Ci już rodzić to tragedii nie ma. Malutka ma ładna wagę i na pewno wszytsko będzie dobrze!
Śliwka - już chwilka i będziesz tulic swoje malestwo! Trzymaj się dzielnie! I też troszke zazdroszczę, ze już będziesz po wszytskim....
OlaSzy - Zacisdkam kciuki żeby Marysia jeszcze chwilkę poczekała Ale jakby przyszło Ci już rodzić to tragedii nie ma. Malutka ma ładna wagę i na pewno wszytsko będzie dobrze!
Cześć wszystkim! Znów kilkudniowa nieobecność i takie zmiany!
Śliwka trzymam za Ciebie i maleństwo kciuki chyba będziesz pierwszą naszą grudniowo-listopadową mamą. Nuczym się nie martw,lekarze na pewno zrobią wszystko jak trzeba a ty bedziesz już wkrótce trzymać na rękach swoją dzidzię.
Kciuku trzymam też za OlęSzy. Daj znać kochana jak się masz!
Piotrusiowa! U mnie też pojawił się hemoroid... Załamałam się jak to odkryłam,póki co kupułam maść w aptece,taka bez recepty dla ciężarnych. Do ginka dopiero 3 grudnia wiec bede próbować takimi sposobami domowo-aptecznymi...
W ogóle dziewczyny dołączam do klubowiczek koszmarów sennych. Mi się śniło,że urodziłam nie mogłam karmic dziecka i mi je odebrali... Ja bardzo plakałam,a ci z opieki że jestem wyrodną matką - dramat...
Domi współczuję z tą łazienką... Oby obyło się bez kucia płytek!
Zabieram się za doczytanie pozostałych stron i wątków.
Śliwka trzymam za Ciebie i maleństwo kciuki chyba będziesz pierwszą naszą grudniowo-listopadową mamą. Nuczym się nie martw,lekarze na pewno zrobią wszystko jak trzeba a ty bedziesz już wkrótce trzymać na rękach swoją dzidzię.
Kciuku trzymam też za OlęSzy. Daj znać kochana jak się masz!
Piotrusiowa! U mnie też pojawił się hemoroid... Załamałam się jak to odkryłam,póki co kupułam maść w aptece,taka bez recepty dla ciężarnych. Do ginka dopiero 3 grudnia wiec bede próbować takimi sposobami domowo-aptecznymi...
W ogóle dziewczyny dołączam do klubowiczek koszmarów sennych. Mi się śniło,że urodziłam nie mogłam karmic dziecka i mi je odebrali... Ja bardzo plakałam,a ci z opieki że jestem wyrodną matką - dramat...
Domi współczuję z tą łazienką... Oby obyło się bez kucia płytek!
Zabieram się za doczytanie pozostałych stron i wątków.
reklama
.szkrabek
Śliwka - mój syn się urodził z wagą 2500g i 52cm miał (też podejrzenie hipotrofii miał) - taka mała glizda ale był sliczniutki, bo taki szczuplutki na buźce i w ogóle kruszynka. Zdrowy jak ryba i szybko nadrobił po urodzeniu, bo jadł i jadł tak samo będzie i u Was
OlaSzy - czekamy na wieści! Chyba, ze "już" na porodówce leżysz...
Dziewczyny, tak narzekamy, że nadążyć za wątkiem nie możemy a jesteśmy na prawdę w tyle - nawet styczniówki i z lutego i marca mają ponad dwa razy więcej stron niż my wyprodukowane Dopiero kwietniówki nam ustępują! ;-) Ale tylko o 1000 postów...
OlaSzy - czekamy na wieści! Chyba, ze "już" na porodówce leżysz...
Dziewczyny, tak narzekamy, że nadążyć za wątkiem nie możemy a jesteśmy na prawdę w tyle - nawet styczniówki i z lutego i marca mają ponad dwa razy więcej stron niż my wyprodukowane Dopiero kwietniówki nam ustępują! ;-) Ale tylko o 1000 postów...