Aenye ja jestem spakowana w walizke taka duza bo wzielam 2pizamy dla siebie podpaski szlafrok 2recznk 2razy klapki jedne pod prysznic drugie kapcie no i kosmetyki pod prysznic szczoteczka pasta wkladki laktacyjne majtki jednorazowe itp no i dla malej cala wyprawke pampersy chusteczki rozek i kocyk i jeszcze troche miejsca mam a co za roznica w co sie spakuje i jaka wioche to moja torba i nic nikomu do tego A ozdoby na swieta piekne a te drsiki co z synkiem mialas takie same no boba poprostu Ja w tym roku planuje choinke na srebna niebioesko ubrac i ozdob do domu dokupic bo mam malo a tez lubie domek przystrojony miec
Betix dobrze ze to tylko sen ehhehe ale ja ma cc na 7.12 i wczesniej mam nadziejej ze nic sie nie wydarzy
Kolezanka byla na kawie jej jeszcze 2 tyg do cc zostaly troche pogaduszek bylo a teraz za robote trzeba sie wziac zaraz rosolek wstawiam i pranie juz odkurzylam kurze starlam kuchnie maz wczoraj sprzatna wieczorem wiec ja dzis nei musze wiec lece do roboty mamuski bo jak sie tu zasiedze to nico nie zrobie
Betix dobrze ze to tylko sen ehhehe ale ja ma cc na 7.12 i wczesniej mam nadziejej ze nic sie nie wydarzy
Kolezanka byla na kawie jej jeszcze 2 tyg do cc zostaly troche pogaduszek bylo a teraz za robote trzeba sie wziac zaraz rosolek wstawiam i pranie juz odkurzylam kurze starlam kuchnie maz wczoraj sprzatna wieczorem wiec ja dzis nei musze wiec lece do roboty mamuski bo jak sie tu zasiedze to nico nie zrobie