reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

@quchasia no to zycze Ci aby nie grzebali sie z tym do wieczora ;)

Ja pospalam chwile i z bolem brzucha wstalam. Cos mi zaszkodzilo i jelita przegrały. Teraz ogarniam troche pokoj i zbieram reszte rzeczy, ktore trzeba przewiezc na mieszkanie. Juz naprawde jest tego niewiele :))
W ogole wczoraj jak bylismy ogladac lodowki w sklepie to spodobaly mi sie sluchawki takie duze, w sensie ze muzyke posluchac ale nie na tych malych zatyczkah tylko na cale ucho. G mi kiedys obiecal ze kupi bo chcialam tez na brzuch zalozyc i dac maluchowi posluchac muzyki, ale ciagle sie to odwlekalo. Ale jak widzial wczoraj jak na nie patrzylam, to kazal wybrac kolor i do kasy. Jupi :D pewnie dolaczone do przeprosin hihi.
Trzymajcie kciuki zebym miala siłę rozpakowywac i sprzatac w mieszkanku :) i zeby dzidzius sie nie buntowal. Buzka

reklama
Domi powodzenia tam na nowym mieszkanku:-D i pamietaj tylko sie nie przemeczaj:-p
Dzagf w jakim programie robilas ten kolaz zdjec? bo tez bym zrobila:-)
Ja dopiero wstalam zaraz sniadanko teraz mam ochote na platki chirios i mojej malej tez posmakowaly bo zawsze tylko nesquika jadla a teraz je te co ja:-p Maz tak przed 11 powinien byc w domu wiec trzeba zjesc i sie szykowac bo do meza sis jedziemy:-p Dzis u nas beda chodzili po cukierki wiec mnienie bedzie i dobrze bo ja nie swietuje hallowin. Niechce mi sie sprzatac wiec sobie odpuszczam i tak mnie niebedzie caly dzien obiadu nie robie bo do mc donaldu zajedziemy a pozniej w gosciach cos zjemy a jedziemy tak ok godziny :-p
Wiec mamuski milego dnia :-D:-D

1usa8u697dldaz22.png

f2w33e3kj54qow6s.png

Gosia, ja akurat w Photoshopie zlepiłam. Ale w każdym graficznym programie to zrobisz.

U nas 1 stopień i taka mgła, że ledwo drugą stronę ulicy widać. A w TV cały czas widzę prognozę pogody dla Krakowa: 15 stopni i słońce z odrobiną chmur :eek:. Kibluję z Tymkiem w domu, mąż tym razem sam do psa pojechał. Patologicznie posadziłam dziecko przed TV i Cbeebies go zajmuje :-p. Za to mam z głowy już jedno pranie, drugie się kończy, kuchnia ogarnięta, budyń na deser gotowy, zaraz się zabiorę za przygotowywanie lasagne na obiad. Ale nudny dzień będzie :-(.

Hej dziewczyny:-)
U nas niby pogoda ladna ale mam dzisiaj strasznego lenia ;-) na szczescie obiad zrobiony juz wczoraj bo troche duzo nam tych pierogow wyszlo wiec dzisiaj tylko jakies zakupy zrobie:-) powiedzcie wy mi czy sklepy sa pozamykane i 1 i 2 czy tylko 1? Bo juz troche zglupialam na ile tych dni zrobic zakupy o_O

Ok super dziekuje ;-) to tylko kilka drobiazgow musze w takim razie kupic :-) kurcze jak patrze przez okno ile samochodow jest pod sklepem i ilosc zakupow jakie niektorzy robia to mam wrazenie ze sklepy zamykaja na conajmniej tydzien :-)

My wcz bylismy na tej zabawie hallowenowej synus sie wybiegal, wyszalal, robili ciastka sami i pozniej do pieca, pelno balonow rysunki i takie tam rozne atrakcje, wiec zadowolony. Byla tez zupka dyniowa pycha dla dzieci lagodna dla doroslych pikantna i ta i ta pyszna. Ja osobiscie nie umiem takiej dobrej zrobic.

Ja tez juz pranie jedno zrobione teraz drugie, na obiad pierogi ruskie, no i karkowke musze zamarynowac i boczus na kanapki.
Zycze wam milego weekendu bez boli i stawian brzucholow:-)

hej dziewczyny

mój maluch dziś odzyskał siły i się rozpyach w końcu jak mój syn, a nie jak jakaś mała mimoza - ufff :-)
Jadę zaraz do Rossmanna - są promocje na rzeczy dla maluchua typu kremy i oliwki etc. Także wybywam pooglądać i może coś złowię fajnego ;-)

A wczoraj właśnie robiłam zupę dyniową - jak chcesz Betix to wstawię przepis w naszym kąciku kulinarnym :-) Jets super prosta i szybka, także raczej kazdy sobie z nią poradzi :tak:

A dziś zupa tajska i kurczak curry z ryżem :-) mniam. Zupa już gotowa, kurczak wczoraj wieczorem roboiony więc mam z głowy :-D
Mieszkanie ogarniete, kwiaty podlane, jadę jeszcze słodcze jakieś kupić bo dziś hordy dzieciaków się będą przewalać z torbami... ;-)

Miłej, spokojnej soboty życzę!

reklama
Kurcze ja sie juz 2 lata zbieram zeby sprobowac dynie... raz w zyciu jadlam ale pieczona i taka slodkawa byla i mi nie posmakowala i mam obawy co do zup z dyni a korci mnie zeby sprobowac. Nie wiem moze sie w koncu przelamie ;-) a one nie sa mdle?

Do góry