reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

@quchasia no to zycze Ci aby nie grzebali sie z tym do wieczora ;)

Ja pospalam chwile i z bolem brzucha wstalam. Cos mi zaszkodzilo i jelita przegrały. Teraz ogarniam troche pokoj i zbieram reszte rzeczy, ktore trzeba przewiezc na mieszkanie. Juz naprawde jest tego niewiele :))
W ogole wczoraj jak bylismy ogladac lodowki w sklepie to spodobaly mi sie sluchawki takie duze, w sensie ze muzyke posluchac ale nie na tych malych zatyczkah tylko na cale ucho. G mi kiedys obiecal ze kupi bo chcialam tez na brzuch zalozyc i dac maluchowi posluchac muzyki, ale ciagle sie to odwlekalo. Ale jak widzial wczoraj jak na nie patrzylam, to kazal wybrac kolor i do kasy. Jupi :D pewnie dolaczone do przeprosin hihi.
Trzymajcie kciuki zebym miala siłę rozpakowywac i sprzatac w mieszkanku :) i zeby dzidzius sie nie buntowal. Buzka

reklama
Domi powodzenia tam na nowym mieszkanku:-D i pamietaj tylko sie nie przemeczaj:-p
Dzagf w jakim programie robilas ten kolaz zdjec? bo tez bym zrobila:-)
Ja dopiero wstalam zaraz sniadanko teraz mam ochote na platki chirios i mojej malej tez posmakowaly bo zawsze tylko nesquika jadla a teraz je te co ja:-p Maz tak przed 11 powinien byc w domu wiec trzeba zjesc i sie szykowac bo do meza sis jedziemy:-p Dzis u nas beda chodzili po cukierki wiec mnienie bedzie i dobrze bo ja nie swietuje hallowin. Niechce mi sie sprzatac wiec sobie odpuszczam i tak mnie niebedzie caly dzien obiadu nie robie bo do mc donaldu zajedziemy a pozniej w gosciach cos zjemy a jedziemy tak ok godziny :-p
Wiec mamuski milego dnia :-D:-D

1usa8u697dldaz22.png

f2w33e3kj54qow6s.png

Gosia, ja akurat w Photoshopie zlepiłam. Ale w każdym graficznym programie to zrobisz.

U nas 1 stopień i taka mgła, że ledwo drugą stronę ulicy widać. A w TV cały czas widzę prognozę pogody dla Krakowa: 15 stopni i słońce z odrobiną chmur :eek:. Kibluję z Tymkiem w domu, mąż tym razem sam do psa pojechał. Patologicznie posadziłam dziecko przed TV i Cbeebies go zajmuje :-p. Za to mam z głowy już jedno pranie, drugie się kończy, kuchnia ogarnięta, budyń na deser gotowy, zaraz się zabiorę za przygotowywanie lasagne na obiad. Ale nudny dzień będzie :-(.

Hej dziewczyny:-)
U nas niby pogoda ladna ale mam dzisiaj strasznego lenia ;-) na szczescie obiad zrobiony juz wczoraj bo troche duzo nam tych pierogow wyszlo wiec dzisiaj tylko jakies zakupy zrobie:-) powiedzcie wy mi czy sklepy sa pozamykane i 1 i 2 czy tylko 1? Bo juz troche zglupialam na ile tych dni zrobic zakupy o_O

Ok super dziekuje ;-) to tylko kilka drobiazgow musze w takim razie kupic :-) kurcze jak patrze przez okno ile samochodow jest pod sklepem i ilosc zakupow jakie niektorzy robia to mam wrazenie ze sklepy zamykaja na conajmniej tydzien :-)

My wcz bylismy na tej zabawie hallowenowej synus sie wybiegal, wyszalal, robili ciastka sami i pozniej do pieca, pelno balonow rysunki i takie tam rozne atrakcje, wiec zadowolony. Byla tez zupka dyniowa pycha dla dzieci lagodna dla doroslych pikantna i ta i ta pyszna. Ja osobiscie nie umiem takiej dobrej zrobic.

Ja tez juz pranie jedno zrobione teraz drugie, na obiad pierogi ruskie, no i karkowke musze zamarynowac i boczus na kanapki.
Zycze wam milego weekendu bez boli i stawian brzucholow:-)

hej dziewczyny

mój maluch dziś odzyskał siły i się rozpyach w końcu jak mój syn, a nie jak jakaś mała mimoza - ufff :-)
Jadę zaraz do Rossmanna - są promocje na rzeczy dla maluchua typu kremy i oliwki etc. Także wybywam pooglądać i może coś złowię fajnego ;-)

A wczoraj właśnie robiłam zupę dyniową - jak chcesz Betix to wstawię przepis w naszym kąciku kulinarnym :-) Jets super prosta i szybka, także raczej kazdy sobie z nią poradzi :tak:

A dziś zupa tajska i kurczak curry z ryżem :-) mniam. Zupa już gotowa, kurczak wczoraj wieczorem roboiony więc mam z głowy :-D
Mieszkanie ogarniete, kwiaty podlane, jadę jeszcze słodcze jakieś kupić bo dziś hordy dzieciaków się będą przewalać z torbami... ;-)

Miłej, spokojnej soboty życzę!

reklama
Kurcze ja sie juz 2 lata zbieram zeby sprobowac dynie... raz w zyciu jadlam ale pieczona i taka slodkawa byla i mi nie posmakowala i mam obawy co do zup z dyni a korci mnie zeby sprobowac. Nie wiem moze sie w koncu przelamie ;-) a one nie sa mdle?

Do góry