Domi_Polka
Fanka BB :)
Justa8383- dla świętego spokoju idź do lekarza. Ja w dzień ojca upadłam ze schodów na odcinek lędźwiowy i zjechałam na dół po 5 schodkach... byłam przerażona, bo obiłam całe plecy, obdarłam rękę i nie mogłam leżeć na lewym udzie. Pojechałam na izbę przyjęć do szpitala położniczego i zrobili mi usg i badanie, ale na szczęście z maleństwem było wszystko ok .
zozzolka -Ja w te upalne dni jem dużo owoców, pije wodę ale też dzisiaj ugotowałam sobie zupę pomidorową :-) w końcu mogłam otworzyć okna i siedzę przy otwartym balkonie, bo nadlatuje zimne powietrze, ah....ulga!!!
Nie macie bóli głowy od tego gorąca???? Bo ja codziennie i strasznie mnie to męczy, stosuję jedynie zimne okłady na głowę. Wole nie łykać żadnych tabletek.
zozzolka -Ja w te upalne dni jem dużo owoców, pije wodę ale też dzisiaj ugotowałam sobie zupę pomidorową :-) w końcu mogłam otworzyć okna i siedzę przy otwartym balkonie, bo nadlatuje zimne powietrze, ah....ulga!!!
Nie macie bóli głowy od tego gorąca???? Bo ja codziennie i strasznie mnie to męczy, stosuję jedynie zimne okłady na głowę. Wole nie łykać żadnych tabletek.