Witam Dziewczyny :-)
Pol dnia znowu w przychodni spedzilismy bo maly rano jeszcze bardziej wysypany no i mialam racje wysypka alergiczna po tym ugryzieniu najjpewniej, dostal leki odczulajace i zobaczymy co dalej ...takze zdjecia nie wstawiam . Wogole jak nie urok to...... zawsze cos sie dzieje jak mamy gdzies jechac, przed jakas impreza itd
w niedziele jedziemy na pare dni do maszego lesnego domku i o przychodnie czy szpital raczej ciezko bo to takie typowe zad..pie jest ze nawet sygnal komorki sie gubi ehhhh.Takze mam nadzieje ze mi synio podzdrowieje.
szkrabek a to sie nastreowalas, ale kochana jak pamietam normy to NT twojego dzidziusia jest jak najbardziej ok
tylko poprostu gorna granica wiec mysle ze wszytko bedzie ok
zwlascza ze robisz PAPPA no i Nifty podobno wykrywa 98% wad. warto czasami wydac taka kase dla wlasnego pokoju psychicznego.
aenye u mnie chlopaki juz spore 16lat 11lat no i 2 maluchy 4 i 3 lat wiec prawie jak blizniaki
Kochana ja tez naleze do tych nerwowych , ale przy dzieciakach musze miec nerwy ze stali . Czasami wychodze przed chate i robie pare wdechow zeby juz calkiem nie osiwiec
Jak to mowia male dzieci male klopoty im wieksze tym i problemy rosną, ale ogolnie sobie radze i nie chcialabym innego zycia
Kocham ten moj szalony dom pelen dzieci, kota i psa :-)
Dziewczyny widze ze temat mdlosci powraca dzieki Bogu juz u mnie te mulenie w koncowce ...w zyciu sie chyba tak nnie umeczylam 24h na dobe