reklama
Justa8383
Fanka BB :)
Apolinka jak przygotowujesz i podajesz tę sól?
Ja nie pomoge bo nie pamietam jak sie tego szuka bo nan teraz w subskrypcjach..No, nie Dostałam żadnej wiadomości z linkiem...
A jak nazywa się to forum? Trzeba mieć do niego hasło?
Wejdź na fora i tam masz różne na zielonym pasku pisze jakie i 3gruupa forum to forum zamknięte grudniowe mamy 2015 i tam się wchodzi jutro mogę Ci linka wysłać
Agatka spi Maja też i ja już w łóżku nic nie podzialalam z mężem bo przysnelam na kanapie i pogonił mnie spacżebym była wyspana jutro milej nocki mamuski
Agatka spi Maja też i ja już w łóżku nic nie podzialalam z mężem bo przysnelam na kanapie i pogonił mnie spacżebym była wyspana jutro milej nocki mamuski
Dzień dobry u nas noc w miare Agatka obudziła się na jedzenie raz ale ponad godz nie spala a jak usnela to spi teraz js wstalam mleko sciagam żeby przed szkołą mieć a nie cycusia bo szybciej je z butli tak cycus to że 45min jej zajmuje a muszę i Maję wyszzykowac wiec jak sciagne to jeszcze niecałą godzinkę mogę się przespac
Domi odezwij się
Domi odezwij się
A u mnie dziś kiepska noc, Adaś budził się co dwie godziny na jedzonko! Mam wrażenie,że cała noc na cycu wisiał, ale wiadomo - zawsze spać 7 godzin nie może :-) pewnie czuł,że taty nie ma na noc w domu :-) ja wczoraj chwilę po karmieniu Adasia ściągnęlam mleko. Wydawało mi się że za dużo nie zjadł, a z dwóch piersi ściągnęlam całe 60ml :-/ dziwny ten mój pokarm... :-/
olciastrzelce
Fanka BB :)
Apolinka tu masz link do zamkniętego. Jesli jesteś dodana to wejdziesz bez problemu bez żadnego hasła https://www.babyboom.pl/forum/fora/grudniowe-mamy-2015.636/
reklama
Apolinks ja msm to samo ze jak sciagam to malo.. ale poki mala przybiera to nie panikuje.ja wczoraj chwilę po karmieniu Adasia ściągnęlam mleko. Wydawało mi się że za dużo nie zjadł, a z dwóch piersi ściągnęlam całe 60ml :-/ dziwny ten mój pokarm... :-/
Powiedzcie mi czy waszym dzieciaczkom zmienia sie konsystencja kupy?? Mielismy zawsze grudkowa a teraz jest bardziej gladka bez grudek. Dalej kwasno pachnie