reklama
Domi_Polka
Fanka BB :)
O 23:30 pobudka na cycusia po 3h snu. No ale teraz zasnac nie chce i marudzi urwis maly.
G o 23 wystartowal w trase. Wiec czekam z niecierpliwoscia na niego. Chce juz ranek !!! Oby pogoda na trasie mu sprzyjala. I oby nie bylo zadnych niespodzianek, tak jak gdy jechal do Polski. Bidoś musial sie zatrzymywac co chwile szybe czyscic recznie bo wycieraczki padly, tzn spalily sie...masakra.
Dzis 10.12 Oski konczy miesiac :***
G o 23 wystartowal w trase. Wiec czekam z niecierpliwoscia na niego. Chce juz ranek !!! Oby pogoda na trasie mu sprzyjala. I oby nie bylo zadnych niespodzianek, tak jak gdy jechal do Polski. Bidoś musial sie zatrzymywac co chwile szybe czyscic recznie bo wycieraczki padly, tzn spalily sie...masakra.
Dzis 10.12 Oski konczy miesiac :***
Domi_Polka
Uff zasnal na mnie, odlozylam do lozeczka - spi! Uciekam tez spac. Spokojnej i w miare przespanej nocy kazdej z nas zycze
Domi_Polka
My znow sie karmimy czyli spal 2h lekko ponad.
Ale mi sie spac chce ...
Ale mi sie spac chce ...
Domi_Polka
Dziekujemy :*
Wlasnie cycuś w ruchu.
A G pozno przyjedzie bo dwie pauzy na spanie robil bo przysypial...ale najwazniejsze to szczesliwie do celu.
Wlasnie cycuś w ruchu.
A G pozno przyjedzie bo dwie pauzy na spanie robil bo przysypial...ale najwazniejsze to szczesliwie do celu.
reklama