reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Agak graulacje:* dużo zdrówka i szybkiego powrotu do zdrowia:):*
Dereddka tour również gratuluje:* dużo zdrówka dla Ciebie i malenstwa:) wypoczywajcie dziewczyny;)
A ja karmię mała już nie wiem ile czasu bo coś chyba spać jej się nie chce ale oczywiście nie płacze tylko leżała i się rozgladala mam nadzieję ze teraz ufnie bo oczy mam ledwo otwarte.

reklama
Agak , Dredka ogromne gratulacje !!!! :-) :):-) :):-) :)Wszystkiego dobrego dla Was dziewczyny, zdrowka i samych pieknych chwil z dzieciaczkami :-) :)

... no co za noc :-) :):-) :):-) :) znowu worek "dzieciowy" sie wysypal

Pigula ja tylko co wchodze i widze wpis to mysle o Tobie :blink: no uparciuch straszliwy z synka :tak:

Gosia moja Iga tez na cycku wisi od 6 :oo: chce i nie chce jesc , smoczka wypluwa ...pomarudzila teraz lezy i sie rozglada ... tylko mnie martwi bo kicha :-( :( grudzien cholera a u mnie 7 st na plusie , leje , wieje :dry:

Porannakawa mi już czasem wstyd pisać bo to się tak kręci i kręci i nic. Wczoraj telefony do M od kolegów, mnie też koleżanki bombardowały....:-/ byłam niestety niemiła.. Mam do tego teraz prawo.
Piłam rano kawkę. Piesio leży kolo mnie i coś mu zspachnialo. A mi z prawej piesi ciurkiem leci... ;-)

Dzięki za info o nakladkach. Myślałam właśnie o medeli tylko w aptekach zwykłych brak :( online kupię ale teraz przed świętami to różnie z dostawami... :/ ech że nie pomyślałam o tym w ciąży...

reklama
Agak1987 , Dreddka kochanr gratuluje wam!!! Duzo zdrowka dla was i dzieciaczkow! Szybkiego ppwrotu do formy.
Ale fajne wiesci z rana :)

Ja dzis niewyspana. Oski mial akcje zeby wisiec na cycu i oszukiwal mnie ciagle :) troche ciumkal, zasypial a jak odlozylam pod kocyk to oczy 5zl i smoczek bee i do cyca. Masakra. Teraz spi wiec lece tez spac po szybkim sniadaniu
Milego dnia!

Do góry