reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Kasiodek super gratulacje i zdrowka dla Was:)

Dredka - czekamy na wieści

Piguła jeszcze ja - krew wciaz jest - ale skurczy brak, boli krzyza tez. Dzwonilam do poloznej mowila ze to czop... Jakos nie tak sobie go wyobrazalam, a bole jak na okres poki co tylko. Mam za godzine zadzwonic, poki co obserwacja trwa

reklama
Agak, masz dzwonić do położnej na oddział czy do położnej w domu? Bo godzina hardkorowa i aż się wierzyć nie chce, że jakaś położna środowiskowa tak się w sytuację wczuwa ;-)

Idę zerknąć jeszcze na styczniowe mamy, ile z nich się do nas przyłączyło. Bo u nas pod koniec miesiąca będzie spokój, ale te z początku stycznia zapełnią pustkę z końca grudnia :-)

Dzag mam dzwonic do poloznej, ktora w szpitalu pracuje ale akurat jest w domu, duzur ma jutro rano. To mozna powiedziec taka zaprzyjazniona polozna, juz jak u niej bylam to mowila ze dzwonic bez wzgledu na godzine, a ze u mnie to polozenie miednicowe to dmucha na zimne mysle dodatkowo.

No to super babeczka Ci się trafiła. Całe szczęście.

A styczniówki jeszcze nierozpakowane...

Małż mi trochę wydobrzał, choć do ideału jeszcze daleko. Jutro w.końcu da radę przywieźć wózek... No i jakiś czas temu wymyśliłam, że Tymek "od brata" dostanie akwarium z rybkami. Jakoś tak kilka razy się zgadało, że podoba mu się akwarium w pierwszej grupie w przedszkolu, w zoologicznych zawsze ogląda, no i chciałby mieć. A do tego małż też już od roku męczy o rybki... No to wykorzystamy okazję :-p A cudnie się złożyło bo teraz w Biedronie są takie akwaria jak mieliśmy kupować, panoramiczne, w baaaardzo niskiej cenie :-) Mam nadzieję, że jutro uda się jeszcze dostać.

Dobra, czas spać. Zrobiłam sobie listę co mam jeszcze jutro do zrobienia, bo to ostatni dzień w domu :szok:. Już mi się słabo robi jak o tej cesarce pomyślę i męka po niej. I w ogóle o.wszystkim... o karmieniu, opiece nad Małym i Większym, szczepieniach, chorobach... Ale jak widzę takie kurczaczki w wózkach to sama się buzia uśmiecha i myślę sobie, że niedługo Wiciu będzie z nami :-)
Dobrej nocy. I lekkiego porodu, Dreddka :-)

Ostatnia edycja:
Kasiodek gratuluje! Duzo zdrowka dla was!

Dreddka powodzenia, szybkiego rozwiazania :)

No jeszcze troche grudnioweczek chodzi w dwupaku. Basia tez chyba jeszczs nie urodzila nie? AlfaBeta tez?

Ja nakarmilam i zmienilam pieluche wlasnie Oskiemu, szybko was dpczyyalam i lece spac. Licze na 3 godz snu, oby przespal 3 a nie tylko 2.
Dobrej nocy!

Kasiodek gratulacje i dużo dużo zdrówka dla was i szybkiego powrotu do formy;)
Dreddka powodzenia i szybkiego i bezbolesnego porodu;)
Domi no graulaje jazdy samochodem;) no i języka niemiecko migowego;)
Ja polozna mialam 2razy i raz środowiskowa i jeszcze we wtorek ma przyjsc;)
Moja niunie śpię je bo jadła 1,5h temu ale przeniosłem ja na górę i zrobiła kupę wiec musiałem przebrać no i się obudziła to do cycusia podlaczylam i już z 15min ciaga; ) ale skończy i idziemy spac:) mąż spi w oddzielnym pokoju bo tak chrapie ze nie mogę spać i go budzę a że on kierowcą to musi się wyspać i dobrze bo Agatka spi ze mną na lozku;) a jutro dużo roboty zakupy spożywcze prezent dla dziewczynek i sprzątanie i prasowanie a teściowa bigos zrobi dla gości to soie zamroze i będę miała z głowy milej nocki dobranoc;)

Dredka trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści :-)
Dzag no to fajnie ci sie trafilo z tym ak akwarium. Oby jeszcze byly to się na pewno synek ucieszy :-)
Kurczę faktycznie juz nas malo zostalo a przy moim szczęściu będę ostatnia.
Powiedzcie mi czy tylko ja mam problem z dodaniem zdjęcia?

reklama
Do góry