Hej wszystkim, pisałam do Was ze starego laptopa bo D. zabrał nowego do pracy i oczywiście wszystko mi sie zawiesilo i nici z posta. Po pierwsze gratulacje dla Quchasi i Kreatorki - dziewczyny szybkiego powrotu do formy i zdrowia dla dzieciaczków
wkrotce pewnie posypia sie gratulacje dla Justy i Szkrabka, a Aenye też się nie odzywa i może tuli już swoich chłopców?
Dzag zazdrosze umiejetnosci organizacji
ja chyba przy dziecku sobie wyrobie nawyk tworzenis listy rzeczy do zrobienia, bo teraz jakos bez problemu potrafilam "przerzucic" cos na nastepny dzien potem oczywiscie plujac sobie w brode czemu jednak nie zrobilam tego wtedy kiedy byl na to czas... Zdrowka dla twojej babci! Piekny wiek
i poszalalas z ta praca wczoraj- dniowke wyrobilas prawie :d
Domi - a po jakim czasie powinnas sie do szpitala zglosic gdyby sie msluch dlugo wytrzymywal? Twoja ginka pracuje w tym szpitalu, albo ma z nim jakis kontakt? I tez widze, ze porod domowymi sposobami chcesz przyspieszyc
a twoja położna juz po urlopie?
Ja dzis mialam spotkanie z polozna, ktora po porodzie bedzie nas odwiedzac. Przyniosla pakiecik broszurek i probek, wypelnilysmy dokumenty i w sumie najbardziej mi zalezalo zeby o cc pogadac, ale ona sama tego nie przezyla, w szpitalu tez nie pracuje wiec duzo w tym temacie nie pomogla, ale popytala o wyprawke, cos doradzila lub odradzila wiec ogolnie sympatycznie. A w czw spotkanie z ta polozna szpitalna wiec mysle ze cc omowi mi kompleksowo
jesli chodzi o samopoczucie moje to jest nieźle - w nocy jedna pobudka na siku potem spie do rana. Chodzi mi sie w miare ok. Wczoraj bylam w galerii odebralismy filtr do naszego nawilżacza powietrza i weszlam do h&m chcialam staniki do karmienia kupic bo slyszalam ze przecenione jest czesc rzeczy, ale u mnie chyba ten dzial dla mam zlikwidowali. A ciuszki dla dzieci tylko pobieznie obejrzalam wiec nawet nie wiem czy okazje jakies sa. Nastawie jeszcze pranie dzis i chyba wyciagne swoja deske do prasowania i tez ogarne czesc rzeczy. Pozdrawiam