reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Gosia, poka prezenty!!! Gratuluję , cudowna niespodzianka :)))

Domi, to racja, słuchaj swojego ciała. Lepiej pojechać dwa razy niepotrzebnie niż raz się spóźnić :)

Piotrusiowa,
nie uniknął, gips ma, dla usztywnienia i żeby nie urażał tak.

Dzięki, dziewczyny. Oczywiście, dostał paracetamol, ibupromu nie mam :/

reklama
Piotrusiowa ja dzwoniłam do położnej( wiedziałam że przysługują wizyty przed porodem) i ona sama zaproponowała wizytę mimo że to moja trzecia ciąźa i pewnie wszystko wiem.zbadała mi tętno dziecka, obejrzała żylaki jakie mi powychodziły,obejrzała brzuch,o cięciu porozmawiałyśmy, dziś znów dzwoniła pytała jak się czuje i czy ruchy są i że jak nie urodze to w przyszłym tygodniu też przyjdzie. Ogólnie bardzo miła. Tak że dzwoń, wizyty się należy.

Gosia - super niespodzianka :) tez chce

aenye - a juz myslalm, ze z dzidziusiem jestes :) a tu z najwiekszm dzidziusiem :) trzymam kciuki

Ola, auliya - gratki powrotu do domu
bylam dzis u gina, nic na razie sie nie szykuje, jak nie urodze, mam przyjsc 15.12 na wziyte - choc jak wrocilam do domu, to cos kiepsko sie czulam, w ogole jakas ociezala jestem

w tym tygodniu musze do szpitala na wymaz, od przyszlego raz w tygodniu na KTG

a kumpela miala termin na 5.12, a wczoraj miala cesarke ( w niedziele odeszly jej wody). Nie za duzo wiem, bo to nasze mamy rozmawialy.

Porannakawa, ja ostatnio na Szkole rodzenia miałam kolesia co opowiadał nam o TENSach, koleś mówił,że skutków ubocznych nie ma (chyba,że źle go zrozumiałam) i że niby 85%kobiet jest zadowolonych. Moja położna mówi,że dziewczyny co ostatnio rodziły i miały je, były zadowolone. Więc i ja sobie je dziś zamówiłam, tym bardziej,że cenę mamy promocyjna 59zł./ wypożyczenie na 5tygodni.

Aenye jutro wstawie fotki na zamkniety:) dzis juz padnieta jestem a jak pisze na tel to co literke musze klawiature wlaczac a dopiero jak juz koncze posta to noralnie juz moge pisac:-/ lece zaraz pod prysznic i spac nie wiem co z tymi plecami ale dzis to daja mi w kosc i w zadnej pozycji nie przestaje bolec:/
Milego wieczorq mamuski:)

Hej
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
co tam ? Jak tam? U mnie ciężka noc byla
eek.gif.pagespeed.ce.6B5TFgnLti.gif
co chwile się budziłam to na siku, to mnie brzuch coś pobolewa. ... dzień w cale nie lepszy
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif
zły humor, nie wyspana itd... coś mi się dziś często brzuch stawia wiec odpoczywalam cały dzień i tylko torbę spakowałam nie dawno w razie czego
baffled5wh.gif.pagespeed.ce.aA6MwztLt7.gif
wiec jestem w sumie gotowa, choć wolałabym jeszcze poczekać tydzień, dwa. No,ale zobaczymy kiedy Alan się zdecyduje. Ehhhh zaczyna mnie strach oblatywac po dzisiejszych przygodach
sorry2.gif.pagespeed.ce.dMWp-sxVei.gif
wogole to czuje jak mały pcha się głową w dół :sorry: czuje dziwny ucisk na dole.... ehhhh boje się trochę.

Błagam, idźcie już spać... Ledwo nadrobiłam popołudnie i wieczór a rano znowu się nie wygrzebię :-D
OlaSzy, no pięknie zadziałałaś :-) Fajnie, że w domu jesteś i wszystko jest ok.
Aenye, dobrze że ręka cała. A szpan i tak jest, bo szyna gipsowa założona :-)
Gosia, no cudnie z tą niespodziankową imprezą. Ja bym się poryczała chyba ;-) Super koleżanki.

Głowa już mi się do poduszki przykleiła, zaraz zasnę, choć zgaga męczy. Głupie cukrzycowe późne kolacje :wściekła/y: Kto to widział jeść przed 22:00 (no, poza Domi :-D). Leżę i kaszlę i czekam na pomiar cukru. Mój Tymek tez kaszle, wczoraj się zdrowy położył spać, a dzisiaj mega przeziębiony. Bidok na pasowaniu co chwilkę musiał przerywać śpiewanie na kaszel. No nic na razie wdycha kropelki, jutro zrobię syrop z cebuli, musze go na nogi postawić.
Dobrej nocy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry