Ja dziś o dziwo dobrze spałam - oczywiście pobudki standardowe, przekręcanie i ból bioder, ale udawało mi się zasnąć praktrycznie od razu po każdej pobudce, także uważam to za sukes! ;-)
aenye - dzięki za te linki! Koszulki i staniki wyglądają bosko! :-)
chyba się wykosztuję znów, bo już mnie świeżbi ;-)
Ja też Twojego bloga uwielbiam, a taką lekkością i usmiechem się go czyta!
I uważam, że jak ktoś robi coś naprawdę dobrze, to należy go chwalić, bo na to zasłużył! Dlatego też Ci nasłodzę tu, choć dziewczyny już na prawdę wszystko napisały co ja też myślę!
No i kurde - wyglądasz jakbyś miała 17 lat!!!! Jak to się robi??? Jesteś mega śliczna, naprawdę.
dzag - superaśne masz te spotkania w szpitalu, szkoda, że nie każdy takie organizauje. Sama bym skorzystała.
Domi - na pewno ciężko się zwiedza z kimś kto mówi w niezrozumiałym języku... ale przynajmniej zobaczyłaś jak wygląda szpital w środku, gdzie co jest etc. To ważne ,bo jak się zaczyna poród to wystarczy zdenerwowania z samego faktu - a szpital już ujażmiony, więc nie ma co się nim jeszcze przejmować
Co do wiszących żarówek - ja mieszkam już 6 lat w moim mieszkaniu i jeszcze praktycznie wszędzie mam straszące żarówy
Brak listew przypodłogowych (bo stolarz od dwóch lat przywozi nam nie w tym kolorze co trzeba
zaczynam go podejrzewać o niedorozwój w jakimś zakresie, bo fachowcem od schodów jest nieziemskim), luster w łazienkach brak, i tak dalej. Ale już mi to wisi, zrobi się jakoś niedługo.
Teraz znów wydatki ukierunkowane sa na malucha, więc dom musi poczekać ;-)
rumcajsowa hanka - no powiem Ci, że aż tak to mnie nikt nie gasi... choć mówią, "o kurcze jaki brzuszek!!!", mój tata jak mnie zobaczył ostatnio po jakiś 1,5 miesiąca niewidzenia to się zaśmiał (ale tak miło, nie to, że wyśmiał czy coś) i powiedział "córciu, ale Ty już duża!" i głaskał brzuch :-)
Myślę, że TO (powyżej) są w miarę normlane reakcje, a babska Ci się trafiły jakieś chyba z kompleksem bądź po prostu zazdroszczą! Albo w końcu poczuły się "ładniejsze" (co jest mega niepoważne jak jesteś w ciąży
) i wyrażają to głośno - a wiadomo, że jak dwie razem to odważniejsze...
Nie przejmuj sie babami, niestety kobiety potrafią byż okropne w stosunku do innych kobiet, zdecydowanie bardziej niż mężczyźni. Kobieca solidarność i wsparcie mało znaczą dla niektórcyh...
Z tymże widzisz, Ty niedługo się pozbędziesz brzuszka (choć moim zdaniem są słodkie, nawet tak wielkie jak mój
) a one zostaną ze swoimi kompleksami i podłością, ot co! Uszy do góry, niech niemądrzy ludzie nie wpływają na nasze samopoczucie!