@EBS witaj w naszym gronie ;-) Zaglądaj tu i pisz co u Ciebie.
@zozzolka kochana no potwierdzam Twoje słowa, odwala Ci juz hihi. Jaki krwotok, spokojnie! Ja też sie czesto zastanawiam, co by bylo gdyby mi wody odeszły np na zakupach w supermarkecie...Ale to przeciez normalne i tylko głupcy bedą sie gapili jak na malowane wrota..
@dzag82 no własnie i tu Cie zaskocze. Tesciowa daje duzo warzyw ale kostki takze, haha. Jest pyszny naprawde, ale ja jednak przyzwyczajona typowo do mojego, albo mojej mamy rosołku jestem...
kurde a z tym materacem no to chyba bede musiała kupić, bo jak odkupowałam łozeczko to z materacem, a on to taki piankowy rolowany jest, czyli że zły chyba?
@Śliwka91 dziewczyno te włosy siostry to bym jej na posciel rzuciła... No bez przesady! Ja tu u tesciowej sprawdzam po sobie toalete, wanne, a jak nakapie mi woda poza wanne to zawsze powycieram, bo nie chciałabym, zeby ktoś sie jeszcze poślizgnął !!! Ludzie to mają tupet, serio. To tego szwagra może ustawcie razem z Twoją mamą. To im sie odechce głupio gadac na rodzine i moze sie za cos wezmą..
@Piguła85 , @Betix31 te kołatania to takie delikatne? Bo ja miewam takie dziwne własnie lekkie kołatania w środku, czasem przy tym mam wrazenie że wyrazniej słysze bicie serca i to przyspieszone + oblewają mnie poty wtedy. O tym piszecie?
Kuchnia cały czas w remoncie, G dziś dalej w niej walczył, ale niestety nadal nieskończona. Na weekend już nie dam spokoju i bede goniła do roboty, a może nawet sie poustawia wszystko w pokoju gościnnym... Bo przyszły tydzien G ma na popoludnia, to juz teraz wiem, że przed pracą palcem nie kiwnie, bo bedzie spał, a w przyszła niedziele wypada 1listopad. W ogóle zgaga mnie meczy straszliwie...gr