Domi_Polka
Fanka BB :)
Na dzis koniec. Plecy mi odpadają totalnie. A polowe pracy robilam na siedząco, zeby sie nie przemeczyc ale jak widac nie udalo sie... G panieruje schabowe z wczoraj i puree, wiec zaraz cos zjemy. Umylam dzis cala szafe w sypialni, komode i dwie nocne szafeczki. Wypakowalam wszystkie swoje ciuchy z worków do szafy i ciuszki młodego do komody. Na jedna półkę odlozylam juz kilka rzeczy dla siebie do szpitala i pokazalam mojemu gdzie to leży w razie czego. Sypialnia juz w sumie praktycznie skonczona, pomyta. Teraz tylko trzeba przyniesc materace i ubrac łóżko. Ale sie ciesze!!!
@Kika7878 tak wiem kochana i licze na to, ze oboje odetchniemy. W koncu bedziemy mogli byc zupelnie sami, razem po ponad roku zycia na odleglosc a teraz mieszkania z tesciowa i reszta... nie moge sie doczekac juz.
@Gosia25 no to witaj w klubie. Ja z bolem plecow ledwo doszlam z naszego mieszkania do tego mieszkania. Ale zjem i ide do wanny a pozniej od razu lozko! dziekuje Ci bardzo :*
@Betix31 serio? Hm to nie wiem, od zawsze słyszę że najgorszy ten 8 msc. No ale skoro tak to nie musze sie az tak stresowac. Wiadomo, ze kazda chce urodzic zdrowe dzidzi w terminie i tego nam wszystkim życzę :*
@Kika7878 tak wiem kochana i licze na to, ze oboje odetchniemy. W koncu bedziemy mogli byc zupelnie sami, razem po ponad roku zycia na odleglosc a teraz mieszkania z tesciowa i reszta... nie moge sie doczekac juz.
@Gosia25 no to witaj w klubie. Ja z bolem plecow ledwo doszlam z naszego mieszkania do tego mieszkania. Ale zjem i ide do wanny a pozniej od razu lozko! dziekuje Ci bardzo :*
@Betix31 serio? Hm to nie wiem, od zawsze słyszę że najgorszy ten 8 msc. No ale skoro tak to nie musze sie az tak stresowac. Wiadomo, ze kazda chce urodzic zdrowe dzidzi w terminie i tego nam wszystkim życzę :*