@Justa8383 kochana nie martw sie na zapas ta piersia... wiem, że przez przypadki w rodzinie pewnie miliony mysli masz w głowie, ale to nie musi być tak samo u Ciebie jak u nich. Bedzie dobrze :*
@kulkaPrzytulka dziekuje, tesciowa odpoczywa. No sprzatanie meczy strasznie ald ta chęć skonczenia remontu jest silniejsza.
@Piotrusiowa ojj wiem, o którym chlebku piszesz. Tato mi go kupowal jak bylam w pl. Mniami. Tez z samym maslem świeży jadlam
)
@dzag82 no ten chlebek z lidla na pewno jest mrozony haha. Ale nie zmienia to faktu, ze pyszny. Od czasu do czasu mozna. Zreszta tu w de wszystko sztuczne. Wiec juz nie zwracam na to uwagi. Ostatnio G mi kupil paczka w takim wozku z paczkami i nie dosc ze w srodku mala kropka dzemu to jeszcze posypany cukrem zwyklym zamiast pudrem. Ble. Tesknie za polska cukiernia!
@zozzolka wspolczuje tych akcji z mala w zlobku. Pewnie jest ciezko...
@Gosia25 noo to fajne sposoby mialas na Maje. Ja wlasnie sie troche obawiam tego jak mlody kiedys pojdzie do zlobka czy przedszkola. Bo my po polsku rozmawiamy i ciekawe jak szybko bedzie umial sie zaklimatyzowac z dziecmi i j.niemieckim...
@Piguła85 wieeem. Dzis popytam ginke o wszystko, na ile moge sobie pozwalac.
Co do witamin to od poczatku ciazy łykam Femibion. Nie slyszalam żeby od nich dziecko duże bylo.
Dzisiejszej nocy nawet pospalam kurcze. I do teraz leze w łóżku, bo pogoda taka smutna, ze nie umiem wstac. No ale jeszcze chwila i bede musiala, bo dzis na 15:30 ginekolog. Sama juz nie wiem o co zapytac i co powiedziec. Tyle mysli i pytan mam, ze pewnie polowe zapomne. Wspomne tez o tej mojej astmie. Gdzies czytalam, ze znieczulenie zewnatrzoponowe pomaga przy astmie podczas porodu i blokuje wystąpienie ataku. No ciekawe. I o szpital zapytam, kiedy mam sie zglosic z dokumentami. W koncu dostane ksiazeczke ciąży bo od miesiaca nie posiadam bo mi moja polska zabrala.. trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo ok. Ah no i G tez jedzie ze mna! O ile bede miala usg to zobaczy po raz pierwszy jak dzidzius sie rusza na monitorze
)