traktorzystka
Fanka BB :)
Cześć Dziewczęta!
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie, zrobiło mi się lepiej. Przecież muszę sobie ze wszystkim dać radę, innego wyjścia nie ma :-)
.szkrabek często masz te infekcje. Współczuję. A jakiego płynu do higieny intymnej używasz? Może to ma jakiś związek, bo np. u mnie przed ciążą świetnie sprawdzała się Ziaja (taka różowa), ale później zaczęłam się czuć hmmm.. "inaczej" w miejscach intymnych. Raz coś zaswędziało, albo za dużo śluzu, no tak niefajnie (ale bez infekcji), zmieniłam na LaciBios Femina Pregna i od tego czasu sytuacja się nie powtórzyła.
Domi a może weź swojego faceta na spacer, porozmawiaj z nim, ale tak na spokojnie, bez płaczu i wypominania. Może Ty też robisz coś, nieświadomie, że jemu się nie chce starać. Myślę, że fajnie gdybyście wszystko na spokojnie wyjaśnili. Pamiętam, że jak ja zamieszkałam z moim Hubertem, to średnio 3 razy w miesiącu się pakowałam i wyprowadzałam. Najgorsze są pierwsze 3 miesiące, a później to już z górki.
Marcysia ja byłam kiedyś na weselu, na którym była dziewczyna już po terminie porodu. No ale ona była położną, to chyba inna bajka :-)
A ja idę w czwartek na USG, już nie mogę się doczekać :-)
Dziewczyny, ja mam takie hmmm... techniczne pytanie. Jak ja mam się spakować do szpitala? Czy ja tą torbę będę miała przy sobie w czasie porodu czy mi ją gdzieś schowają? Bo nie wiem czy do jednej torby nie zapakować 3 oddzielnych reklamówek na poród, po porodzie i dla dziecka. No i jeszcze się zastanawiam, po co mi dodatkowe podpaski Bella Mama i podkłady te takie na łóżko, na czas porodu? Ja rozumiem, że potrzebne są po, ale nie rozumiem do czego są mi potrzebne w trakcie całej akcji.![Rofl2 :rofl2: :rofl2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)
Bardzo Wam dziękuję za wsparcie, zrobiło mi się lepiej. Przecież muszę sobie ze wszystkim dać radę, innego wyjścia nie ma :-)
.szkrabek często masz te infekcje. Współczuję. A jakiego płynu do higieny intymnej używasz? Może to ma jakiś związek, bo np. u mnie przed ciążą świetnie sprawdzała się Ziaja (taka różowa), ale później zaczęłam się czuć hmmm.. "inaczej" w miejscach intymnych. Raz coś zaswędziało, albo za dużo śluzu, no tak niefajnie (ale bez infekcji), zmieniłam na LaciBios Femina Pregna i od tego czasu sytuacja się nie powtórzyła.
Domi a może weź swojego faceta na spacer, porozmawiaj z nim, ale tak na spokojnie, bez płaczu i wypominania. Może Ty też robisz coś, nieświadomie, że jemu się nie chce starać. Myślę, że fajnie gdybyście wszystko na spokojnie wyjaśnili. Pamiętam, że jak ja zamieszkałam z moim Hubertem, to średnio 3 razy w miesiącu się pakowałam i wyprowadzałam. Najgorsze są pierwsze 3 miesiące, a później to już z górki.
Marcysia ja byłam kiedyś na weselu, na którym była dziewczyna już po terminie porodu. No ale ona była położną, to chyba inna bajka :-)
A ja idę w czwartek na USG, już nie mogę się doczekać :-)
Dziewczyny, ja mam takie hmmm... techniczne pytanie. Jak ja mam się spakować do szpitala? Czy ja tą torbę będę miała przy sobie w czasie porodu czy mi ją gdzieś schowają? Bo nie wiem czy do jednej torby nie zapakować 3 oddzielnych reklamówek na poród, po porodzie i dla dziecka. No i jeszcze się zastanawiam, po co mi dodatkowe podpaski Bella Mama i podkłady te takie na łóżko, na czas porodu? Ja rozumiem, że potrzebne są po, ale nie rozumiem do czego są mi potrzebne w trakcie całej akcji.
![Rofl2 :rofl2: :rofl2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)