.szkrabek
Fanka BB :)
marcysia - ja dziś też zdycham - tak mi gorąco, że żyć się odechciewa... choć pamietam jeszcze ten miesiąc upałów (podobno niedziela i poniedziałek mają też takie być ). I moja energia dziś gdzies prysnęła - leje się ze mnie dosłownie i sił nie mam. Czekam, jak nigdy, na chłody i zimę :-) A normalnie jestem zmarźluch nie z tej ziemi!!! A w tej ciąży ciągle mi gorąco!
Domi_Polka - póki możesz daj się rozpieszczać jak się maluch urodzi, to Ty (czytaj my wszystkie) zejdziesz na dalszy plan i tylko maluszek się będzie liczył. A my wory pod oczami, ze zmęczenia nosem po podłodze, ale i tak w kąty będą zaglądać, bo koty pod łóżkiem latają! Ja teraz rozkoszuję się tym stanem i tym, że nie muszę, to chyba jedyny taki okres w życiu kobiety ;-)
Domi_Polka - póki możesz daj się rozpieszczać jak się maluch urodzi, to Ty (czytaj my wszystkie) zejdziesz na dalszy plan i tylko maluszek się będzie liczył. A my wory pod oczami, ze zmęczenia nosem po podłodze, ale i tak w kąty będą zaglądać, bo koty pod łóżkiem latają! Ja teraz rozkoszuję się tym stanem i tym, że nie muszę, to chyba jedyny taki okres w życiu kobiety ;-)