reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy chorowitki

Dziewczyny - *spam* - specjalnie dla kobiet w ciąży!! Rozłożyło mnie w pn. w ciągu dnia - woda z nosa strumieniami i bolące gardło, wieczorem obdzwoniłam apteki i wysłałam męża po *spam*, wczoraj już dużo lepiej, gardło odpuściło, dzisiaj jeszcze katar (znośny), który pewnie jak to katar potrwa kilka dni, ale czuję się już dużo lepiej.

*spam* syrop 150g | Przeziębienia, grypa | Przesiębienia, grypa | i-Apteka.pl

reklama
Kasis no przebiłaś :tak: Chociaż to kolejna konkurencja w której nie chcę medalu :-D Od wczoraj faszeruję się czosnkiem i pewnie już śmierdzę ale co tam. I tak praktycznie nigdzie z domu nie wychodzę. Dodatkowo herbatka z miodem i cytryną. Pycha.
Zobaczę jak nie będzie lepiej to chyba wypróbuję ten *spam*.

ja pije mleko z czosnkiem i miodem, jak byłam dzieckiem dawali mi to do picia i nie lubiłam tego a teraz bardzo heheh mi powoli katar przechodzi, a jak znowu sie nawróci kupie ten syrop .Dziekei Sylwia za info:)

Zakropiłam sobie ucho otium,bo miałam w domu, mam nadzieje,ze pomorze bo nie chce mi się iść do lekarza, a czytałam ze te moje krople sa dozwolone, ale jak ze wszystkim lwiej niczego nie stosował ale nie mam innego wyjścia tym bardziej ze to zastosowanie miejscowe.

widzę, że jesienna aura zaczyna działać. Dużo zdrówka dziewczyny nie dajcie się. Ja ze swojej strony polecam jeszcze nasmarowanie się amolem i na noc pod ciepłą kołdrę, do tego właśnie mleko z czosnkiem, *spam* też daje rade.
Ja póki co zdrowa, ale kaszel mnie męczy, nie wiem czemu, szczególnie jak za suche powietrze mam w pokoju.

Dziewczyny - *spam* - specjalnie dla kobiet w ciąży!! Rozłożyło mnie w pn. w ciągu dnia - woda z nosa strumieniami i bolące gardło, wieczorem obdzwoniłam apteki i wysłałam męża po *spam*, wczoraj już dużo lepiej, gardło odpuściło, dzisiaj jeszcze katar (znośny), który pewnie jak to katar potrwa kilka dni, ale czuję się już dużo lepiej.

*spam* syrop 150g | Przeziębienia, grypa | Przesiębienia, grypa | i-Apteka.pl

Ja też stosowałam ten syrop w zeszłym tygodniu jak mnie choroba dopadła. Pomógł mi bardzo szybko, tak więc polecam. I jego smak jest nawet dobry.
Do nosa natomiast stosowałam spray Euphorbium i od razu lepiej, można było w końcu normalnie oddychać. On też przeznaczony jest do nosków naszych małych niemowlaków, więc zawsze będzie można go jeszcze wykorzystać.

ja euphorbium od wczoraj sobie zapodaję i faktycznie działa. ale ogólnie czuję się tak słabo, że broń Boziu na porodówkę teraz jechać:O:O:O

reklama
Nawet nie wiedziałam o tym syropie. Dzięki dziewczyny, ja też podciągam nosem od kilku dni i tak się średnio czuję. Chyba sobie zakupię.

Do góry