reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 7, 8 i 9- latków -ZAPRASZAM DO ROZMOWY :)

Witam przy porannej kawce :-):-)
Moja córcia zrobiła mi dzisiaj niespodziankę i pozwoliła pospać do tej pory :-D:-D - kochane dziecko ;-);-):-D:-D
My w planach mamy dzisiaj wypad do kina na "Dzwoneczka" :tak::tak: pogoda nie nastraja do dłuższych spacerów więc trzeba sobie inaczej czas zorganizować :tak::tak:
Mariola dobrze będzie nie ma co panikować, mnie to tylko to codzienne chodzenie na różaniec przeraża ;-);-):-p:-p

reklama
Witam :-)
Dawno mnie tu nie było, fajnie że są nowe mamusie :tak:
My komunię już mamy za sobą, u nas jest w 2 klasie. Na szczęście tylko rok przygotowań, ale źle nie było.

Anakonda jak tam wrażenia po Dzwoneczku ? my byłyśmy we wrześniu i Angeli strasznie się podobało, no mi też ;-) bo ja bajki lubię oglądać :-D

"Dzwoneczek" ekstra chyba wszystkim dziewczynkom by się spodobał :tak::tak:
A wczoraj pojechaliśmy na "Farmę iluzji" - dziewczyny mówię wam jakie super miejsce :tak::tak: wpiszcie sobie w google to chociaż zdjęcia pooglądacie a jak ktoś koło Wa-wy mieszka to warto się tam wybrać :tak::tak:
U nas od wczoraj bajeczna pogoda, prawie 20st.C i piękne słoneczko :tak::tak: aż miło :tak::tak:

J@god@ w stronę Lublina, około 80km za Wa-wą :tak::tak::tak: dla dzieciaków super atrakcja a dorośli też mają co do oglądania :tak::tak: tylko że to już ostatni weekend ma być a potem zamienia się w "Farmę świętego Mikołaja" :tak::tak:
Witam z kawusią, która dołączy :-):-)

teraz tez sie wypogadza wiec moze bedzie fajny dzione
wczoraj niebo wyglądało jakby sie paliło:-D taaki miało kolor i blask przez pare minut ze az to było przerazające:-)

reklama

A wiecie że te dzieci które w następnym roku pójdą dopiero do pierwszej klasy będą miały Komunię Św. dopiero w trzeciej klasie :baffled:

w rożnych regionach Polski juz to wprowadzają u mnie nie ma komunii w 2013 roku dopiero będzie w 2014 i dlatego mój załapał sie na przygotowania przez 2 lata, bo jest teraz w 2 klasie a do komunii pójdzie w 3 klasie.... różaniec ma 2 razy w tyg....:tak:

u nas tez pogodowo całkiej przyjemnie udały nam się ostatnie 2 weekendy, zaliczone spacerki, rowerki i gra w piłkę więc było super i rodzinnie.... :-) dzisiaj tez juz słoneczko świeci..... :tak:

Do góry