reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy 7, 8 i 9- latków -ZAPRASZAM DO ROZMOWY :)

Witam przy porannej kawce :-):-)
Moja córcia zrobiła mi dzisiaj niespodziankę i pozwoliła pospać do tej pory :-D:-D - kochane dziecko ;-);-):-D:-D
My w planach mamy dzisiaj wypad do kina na "Dzwoneczka" :tak::tak: pogoda nie nastraja do dłuższych spacerów więc trzeba sobie inaczej czas zorganizować :tak::tak:
Mariola dobrze będzie nie ma co panikować, mnie to tylko to codzienne chodzenie na różaniec przeraża ;-);-):-p:-p

reklama
Witam :-)
Dawno mnie tu nie było, fajnie że są nowe mamusie :tak:
My komunię już mamy za sobą, u nas jest w 2 klasie. Na szczęście tylko rok przygotowań, ale źle nie było.

Anakonda jak tam wrażenia po Dzwoneczku ? my byłyśmy we wrześniu i Angeli strasznie się podobało, no mi też ;-) bo ja bajki lubię oglądać :-D

"Dzwoneczek" ekstra chyba wszystkim dziewczynkom by się spodobał :tak::tak:
A wczoraj pojechaliśmy na "Farmę iluzji" - dziewczyny mówię wam jakie super miejsce :tak::tak: wpiszcie sobie w google to chociaż zdjęcia pooglądacie a jak ktoś koło Wa-wy mieszka to warto się tam wybrać :tak::tak:
U nas od wczoraj bajeczna pogoda, prawie 20st.C i piękne słoneczko :tak::tak: aż miło :tak::tak:

J@god@ w stronę Lublina, około 80km za Wa-wą :tak::tak::tak: dla dzieciaków super atrakcja a dorośli też mają co do oglądania :tak::tak: tylko że to już ostatni weekend ma być a potem zamienia się w "Farmę świętego Mikołaja" :tak::tak:
Witam z kawusią, która dołączy :-):-)

teraz tez sie wypogadza wiec moze bedzie fajny dzione
wczoraj niebo wyglądało jakby sie paliło:-D taaki miało kolor i blask przez pare minut ze az to było przerazające:-)

reklama

A wiecie że te dzieci które w następnym roku pójdą dopiero do pierwszej klasy będą miały Komunię Św. dopiero w trzeciej klasie :baffled:

w rożnych regionach Polski juz to wprowadzają u mnie nie ma komunii w 2013 roku dopiero będzie w 2014 i dlatego mój załapał sie na przygotowania przez 2 lata, bo jest teraz w 2 klasie a do komunii pójdzie w 3 klasie.... różaniec ma 2 razy w tyg....:tak:

u nas tez pogodowo całkiej przyjemnie udały nam się ostatnie 2 weekendy, zaliczone spacerki, rowerki i gra w piłkę więc było super i rodzinnie.... :-) dzisiaj tez juz słoneczko świeci..... :tak:

Do góry