reklama
Laura_T
Fanka BB :)
Też nagrywam płytki Sama mysl o takim zupelnie samotnym porodzie proche mnie zasmuca ale nie mamy wplywu ns pewne rzeczy.Niestety myślę ze do naszych porodów niewiele się zmieni ja nagrywał badania na płytkę więc zawsze to coś J chciałam mojego na jedno badaniechociaż zabrać bo jednak jak na żywo się widzi to takie cudowne uczucie no ale trudno w sumie najważniejsze zdrowko teraz
Dobrze ze właśnie chociaż jest możliwość nagrania i oglądania sobie bobaska,) a co do porodów to chyba na chwilę obecną jest dopuszczona osobą nawet bez testu Ale to zależy od szpitala ale po porodzie 2h i bye bye; )Też nagrywam płytki Sama mysl o takim zupelnie samotnym porodzie proche mnie zasmuca ale nie mamy wplywu ns pewne rzeczy.
Laura_T
Ach to cenna wiadomość, że dopuszczają jedną osobę. Myślę, że jak zaczniemy myśleć na poważnie o szpitalu to będę o to dopytywać.Dobrze ze właśnie chociaż jest możliwość nagrania i oglądania sobie bobaska,) a co do porodów to chyba na chwilę obecną jest dopuszczona osobą nawet bez testu Ale to zależy od szpitala ale po porodzie 2h i bye bye; )
Dokładnie ja jestem ciekawa jak to wszystko będzie jak ja będę rodzić końcem listopada bo zapowiadają drugą falę więc..Ale no cóż trzeba dac radeAch to cenna wiadomość, że dopuszczają jedną osobę. Myślę, że jak zaczniemy myśleć na poważnie o szpitalu to będę o to dopytywać.
Zielona123
Ja raczej sie za dlugo nie zastanawialam i wybralam Madalinskiego bo jest najblizej mnie i teraz w rankinach prowadzi. Niby jest oblegany ale nie odslylaja podobno kobiet z kwitkiem tak jak na Zelaznej. Jeszcze polozna z Lux medu i moja przyjaciolka tez go zachwalaly wiec dla mnie decyzja byla dosc prosta Nawet juz wybralam polozna stamtad do opieki prywatnej takze klamka zapadla Ostatnio o Inflanckiej wlasnie jakies niefajne rzeczy slyszalam ale to jest zawsze ile ludzi tyle opini,..Ja też myślę albo o Inflanckiej, albo o Madalińskiego.
Nie mogę się zdecydować ani znaleźć punktu zaczepnego, który by przeważał na korzyść jednego ze szpitali.
Zobacz gdzie ci jest blizej w takim razie i taki faktor wez pod uwage moze
Już wybrałam Madalińskiego i podpisuje dziś umowę z położnaJa raczej sie za dlugo nie zastanawialam i wybralam Madalinskiego bo jest najblizej mnie i teraz w rankinach prowadzi. Niby jest oblegany ale nie odslylaja podobno kobiet z kwitkiem tak jak na Zelaznej. Jeszcze polozna z Lux medu i moja przyjaciolka tez go zachwalaly wiec dla mnie decyzja byla dosc prosta Nawet juz wybralam polozna stamtad do opieki prywatnej takze klamka zapadla Ostatnio o Inflanckiej wlasnie jakies niefajne rzeczy slyszalam ale to jest zawsze ile ludzi tyle opini,..
Zobacz gdzie ci jest blizej w takim razie i taki faktor wez pod uwage moze
Zielona123
To super! Z tego co pamietam masz termin na poczatek grudnia a ja na 19 ale nic nie wiadomo mozemy sie jeszcze tam spotkac! u mnie ostateczna umowa z polozna niby w listopadzie, teraz tylko jestem u niej "zarezerwowana". Do szkoly rodzenia tez chce sie tam wbic ale pani na informacji kazala mi.sie pozniej dowiadywac bo my jeszcze troche za wczesnieJuż wybrałam Madalińskiego i podpisuje dziś umowę z położna
A nie wysłała Ci już umowy itd? Moja to od razu cały pakiet z dodatkowymi info przesłała mi na maila. Hmm a to jakiś zakaz odbycia szkoły rodzenia wcześniej? Też chciałam zacząć w sierpniu wiec widzę, że słabe szanseTo super! Z tego co pamietam masz termin na poczatek grudnia a ja na 19 ale nic nie wiadomo mozemy sie jeszcze tam spotkac! u mnie ostateczna umowa z polozna niby w listopadzie, teraz tylko jestem u niej "zarezerwowana". Do szkoly rodzenia tez chce sie tam wbic ale pani na informacji kazala mi.sie pozniej dowiadywac bo my jeszcze troche za wczesnie
reklama
Zielona123
To moja nic mi nie przeslala tylko kazala do listopada czekac. Wpisala mnie jak to piwiedziala do notesiku Ale jest w sumie polecona przez 2 znajome wiec bede sie jej trzymac. No na sierpien stacjonarne juz dawno zapisy minely zakazu nie ma zadnego tylko rekomendacje zeby zaczynac w 28 tyg. Sa tam tez opcje online szkolen ale ja na razie mam nadzieje ze uda mi sie z M wcisnac gdzies na stacjonarne...A nie wysłała Ci już umowy itd? Moja to od razu cały pakiet z dodatkowymi info przesłała mi na maila. Hmm a to jakiś zakaz odbycia szkoły rodzenia wcześniej? Też chciałam zacząć w sierpniu wiec widzę, że słabe szanse
Podziel się: