reklama
Laura_T
Fanka BB :)
Niestety ja nie jestem jeszcze bardzo w temacie. Inflancka jest ok, ale nie ma patologii ciąży. Madalińskiego ma bardzo dobre opinie, ale jest bardzo oblegany - prawie każda chce rodzic na madalinskiego lub na zelaznej. Ja sobie daje czas na decyzje, ale jezeli bedzie wszystko dobrze to mocno rozwazam inflancką, solec, czerniakowską.Ja też myślę albo o Inflanckiej, albo o Madalińskiego.
Nie mogę się zdecydować ani znaleźć punktu zaczepnego, który by przeważał na korzyść jednego ze szpitali.
Czesc też jestem z Warszawy termin mam na 27 listopada właśnie zastanawiam się nad szpitalem albo Inflancka albo Madalińskiego a dziewczyny jeśli chodzi o szkole rodzenia w obecnych czasach to s klaniacie się bardziej na stacjonarne czy on-line?
Laura_T
Hej Ja myslalam o stacjonarny ale jak sytuacja sie pogorszy to nie bede sie przy tym upierać. Kursy polecane są chyba od 28 tygodnia Inflancka i Madalinskiego maja szkoly rodzenia - dla osob zameldowanych w Warszawie za darmo.Czesc też jestem z Warszawy termin mam na 27 listopada właśnie zastanawiam się nad szpitalem albo Inflancka albo Madalińskiego a dziewczyny jeśli chodzi o szkole rodzenia w obecnych czasach to s klaniacie się bardziej na stacjonarne czy on-line?
Anchesenapaton
Ja zaczęłam kurs stacjonarny, jak na razie wszystko ok. Jakoś wolę taki kurs od wersji online.Czesc też jestem z Warszawy termin mam na 27 listopada właśnie zastanawiam się nad szpitalem albo Inflancka albo Madalińskiego a dziewczyny jeśli chodzi o szkole rodzenia w obecnych czasach to s klaniacie się bardziej na stacjonarne czy on-line?
Dokladnie! Mnie kursy online jakoś nie przekonują.;/Ja zaczęłam kurs stacjonarny, jak na razie wszystko ok. Jakoś wolę taki kurs od wersji online.
Laura_T
Mi się niestety nigdy nie udało wejsc z partnerem :-( nie wiem czy to prędko się zmieni.Dziewczyny a jak chodzicie na usg to same czy z partnerem? Pytam gdyż w mojej placówce niestety z uwagi na wirusa mogę być tylko ja i myślę ze tak jest w większości Ale może akurat
Anchesenapaton
Też sama ale mój to i tak by się nie wybrałDziewczyny a jak chodzicie na usg to same czy z partnerem? Pytam gdyż w mojej placówce niestety z uwagi na wirusa mogę być tylko ja i myślę ze tak jest w większości Ale może akurat
reklama
Niestety myślę ze do naszych porodów niewiele się zmieni ja nagrywał badania na płytkę więc zawsze to coś J chciałam mojego na jedno badaniechociaż zabrać bo jednak jak na żywo się widzi to takie cudowne uczucie no ale trudno w sumie najważniejsze zdrowko teraz
Podziel się: