reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2020: Warszawa

Awuwu

Zaangażowana w BB
Miasto
Warszawa
Cześć 🙌🏽
Jako, że mamy tematy podzielone miesiącami, to fajnie by było również zintegrować się miastami. Więc jeśli któraś ma ochotę się wygadać, podzielić co, gdzie warto kupić w naszej stolicy, dostaje świra w dobie koronawirusa, czy choćby chciała się spotkać na kawę, to zapraszam do dyskusji!

Mnie czeka poród w grudniu, na razie z usg dziewczynka 😋

reklama
Cześć :) ja mam termin na styczeń, więc na razie jestem bardzo "raczkująca" w temacie :) ale na tym forum znalazłam wiele inspirujących rzeczy. Na razie udało mi się znaleźć z pomocą jednej z dziewczyn na tym forum fajnego lekarza prowadzącego w Stolicy. Wielka ulga dla mnie, bo wcześniej lądowałam u lekarzy z oceną 2,5 :) Medicover i dziwiłam się, że tacy mało empatyczni, ale może to standard. Gratuluję Ci dziewczynki Awuwu. 🌸

Styczeń a grudzień niewielka różnica :) a w Medicover w końcu prowadzisz ciążę? Już jakiś szpital wstępnie wybrałaś?

Obecnie pewnie Twój dzidziuś ładnie Ci macha na USG ale mój za jakieś 3 tygodnie też powinien ;) Tak, wybrałam Medicover - mają w ramach pakietu ma bezpłatne testy PAPP-A, co mnie bardzo uradowało. Nawet chciałam zacząć chodzić prywatnie do drugiego ginekologa, ale wydałam 250 pln i dowiedziałam się, że mam pić dużo wody i tyle wymruczała lekarka ze złotych rad :(. Niestety nie mam bladego pojęcia jaki szpital wybiorę - generalnie zamierzam odetchnąć z ulgą po drugim USG. Ostatnio słyszałam, że Inflancka jest całkiem ok, natomiast Żelazna i Madalińskiego (zakładając, że poród będzie bez komplikacji i to samo z noworodkiem). A Ty masz już jakiś szpital na oku?

Hej dziewczyny ja nie jestem z samej Warszawy ale właśnie tam planuje rodzić. Termin mam na 26 grudnia. Do lekarza chodzę właśnie do przychodni przy szpitalu na Żelaznej. Trafiłam tam o dziwo przez koronawirusa bo poprzednia przychodnie zamknięto na jakiś czas i Nasz lekarz kazał zapisać się do przychodni przyszpitalnej. Pozdrawiam

26 grudnia fajny termin :) Mam nadzieję, że przychodnia przy szpitalu na żelaznej ma tak dobrych specjalistów jak szpital na Żelaznej w ogóle :) Pozdrawiam!

26 grudnia fajny termin :) Mam nadzieję, że przychodnia przy szpitalu na żelaznej ma tak dobrych specjalistów jak szpital na Żelaznej w ogóle :) Pozdrawiam!
Ciekawa jestem jak to będzie bo napewno muszę urodzić do 40 tygodnia. Myślę że planowo nikt nie będzie chciał wywoływać porodu w II dzień świąt.

Obecnie pewnie Twój dzidziuś ładnie Ci macha na USG ale mój za jakieś 3 tygodnie też powinien ;) Tak, wybrałam Medicover - mają w ramach pakietu ma bezpłatne testy PAPP-A, co mnie bardzo uradowało. Nawet chciałam zacząć chodzić prywatnie do drugiego ginekologa, ale wydałam 250 pln i dowiedziałam się, że mam pić dużo wody i tyle wymruczała lekarka ze złotych rad :(. Niestety nie mam bladego pojęcia jaki szpital wybiorę - generalnie zamierzam odetchnąć z ulgą po drugim USG. Ostatnio słyszałam, że Inflancka jest całkiem ok, natomiast Żelazna i Madalińskiego (zakładając, że poród będzie bez komplikacji i to samo z noworodkiem). A Ty masz już jakiś szpital na oku?
Hej! Jakiego lekarza wybrałaś w Medicover? Też jestem w ciąży 7 tydzień i nie wiem jakiego lekarza wybrać... Może możesz mi pomóc?

reklama
Do góry