reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

Witajcie mamuśki,
Tak jak Wy rodzę w tym roku. Z częścią z Was znam się sprzed paru lat ;) i miło mi będzie poznać nowe mamusie i czasem z Wami popisać, pomarudzić i podebatować :)
Gratuluję mamom, które już urodziły.
Widzę, że zostanę sama z brzuchem już niedługo, bo mam termin na 20.10 a wszystkie dużo wcześniej... no ale - może zmobilizuję inne podczytujące do aktywizacji ;)
Mam już syna a teraz w moim brzuchu chowa się dziewczyna. Asia :)
Ta ciąża jest podobna do poprzedniej. Nie było żadnych strasznych mdłości i ogólnie jest ok, czasem jakieś pobolewania. Tylko ogólnie czuję ją niżej niż poprzednio.
Pozdrowionka dla wszystkich :)

reklama
Aśku a jak przeszłaś na tą komercyjną to płaci się coś dobrowolnie na tą fundację czy już wogóle nie pobierają opłat?
jeśli masz ochotę, możesz kupić cegiełkę ;-) my kupiliśmy, bo byliśmy zadowoleni z opieki na oddziale :tak:

gratuluje jeszcze raz! porod mialas ekspres, sporo mam takich kolezanek ktore od pierwszego skurczu w kilka h urodizly. oj zazdroszcze wam!!! przynajmnie sie tak czlowiek nie zmeczy potwornie! szok, ze ta koncowka sie tak potoczyla :) polozna pewnie sie przerazila! jednak porody sa nieprzewidywalne :) to glowka cala wyszla jak bylas sama na sali?!
główka nie wypadła cała, ale już ją widać było na finishu ;-) jak położna wychodziła po wenflonik, główka była wysoko i cofała się ;-) w ciągu ja wiem 1 - 2 minut wszystko się zmieniło ;-) jak wody chlusnęły, zrobił się dobry poślizg :tak:

hej Katoryba :)
gratulacje :) to już prawie połowa u Ciebie, zleci szybciorem
to będzie B. miał siostrzyczkę :)
a u mnie druga dziewczynka, tak jak u Ciebie Karolq8 czy coś się zmieniło?

karolq - czyli to już klepnięte, że cc? czy okaże się po wizycie?

Dziewczyny a jak jest teraz z porodem i salami? Płaci się za poród w nie-boksie?

reklama
Katoryba juz pisalam wyzej oplata jest dobrowolna czyli mic nie trzeba. Nie ma juz tak ze ktos za to a lata z karteczka do podpisu o wplacie na fundacje! Rok temu byly kontrole w szpitalach i nalozone zostaly kary finansowe za pobieranie takich oplat

Jestes na zwolnieniu? Jak B. reaguje na wiesc o siostrze?

Ostatnia edycja:
Do góry