reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2014

reklama
Witam się z kawusią...:-)

u nas leje, wczoraj też lało...:baffled:, jedyny plus to to, że nie jest bardzo gorąco...
dziś w pracy długo...:baffled:

Klaudia, no szkoda, że @ przylazła, ale dobrze, że masz takie podejście... masz już dwójeczkę, ja też w sumie, więc jakby co, to chyba nie jest tak źle...
ja zawsze marzyłam o trójce, ale się nie nakręcam, i choć się jeszcze nie staramy, czuję, że jakby co, to na większym luzie będę do tego podchodzić, niż przy 1 dzidzi, kiedy to ryczałam za każdym razem, jak nie wychodziło:-(

Kinga, Silm, Butterfly :-)

Czesc babeczki!

U nas ostatnio byl sajgon z Mia, ale dzis juz sie ladnie wyspala do 7 bez pobudek i dala mamie pospac do 7.50, wiec jestem pelna energii! :-)

MeKlaudia - wspolczuje ogromnie... Ale nastawienie masz super!!! :-)

Tola - hej!

A u nas tez deszcz okropny, chmury, wieje, zimno!!!...

Cześć Wam :tak: u mnie pada, ale ma być od jutra słonecznie, zobaczymy jak się sprawdzi prognoza :-) oby bo w łeb można dostać. Wymyśliłam sobie pracę domową - sprzątanie i mycie okien ale chyba z tego drugiego zrezygnuję :sorry2:

Witam:)
Ja właśnie odstawiłam chłopaków do przedszkola i nic mi sie nie chce czekam na tel od mamy bo mam do niej jechac na chwile, ale teraz jakoś boje sie tam skrecac na wieś w niedziele zgineło tam w wypadku 3 młodych chłopcow jednego znałam
[*]..
Dziś do dentysty z chłopakami znów bedzie płacz i pewnie nie pokaze zabkow ahh:(
U nas też pada..

witam się....

ja w pracy.

dziś z ciekawości zmierzyłam tempke i już wiem że jestem w fazie wyższych temp... czekamy.... :]

Miłego dnia!

reklama
Do góry