reklama
Witam się z kawusią...:-)
u nas leje, wczoraj też lało..., jedyny plus to to, że nie jest bardzo gorąco...
dziś w pracy długo...
Klaudia, no szkoda, że @ przylazła, ale dobrze, że masz takie podejście... masz już dwójeczkę, ja też w sumie, więc jakby co, to chyba nie jest tak źle...
ja zawsze marzyłam o trójce, ale się nie nakręcam, i choć się jeszcze nie staramy, czuję, że jakby co, to na większym luzie będę do tego podchodzić, niż przy 1 dzidzi, kiedy to ryczałam za każdym razem, jak nie wychodziło:-(
Kinga, Silm, Butterfly :-)
u nas leje, wczoraj też lało..., jedyny plus to to, że nie jest bardzo gorąco...
dziś w pracy długo...
Klaudia, no szkoda, że @ przylazła, ale dobrze, że masz takie podejście... masz już dwójeczkę, ja też w sumie, więc jakby co, to chyba nie jest tak źle...
ja zawsze marzyłam o trójce, ale się nie nakręcam, i choć się jeszcze nie staramy, czuję, że jakby co, to na większym luzie będę do tego podchodzić, niż przy 1 dzidzi, kiedy to ryczałam za każdym razem, jak nie wychodziło:-(
Kinga, Silm, Butterfly :-)
mary-beth
Fanka BB :)
Czesc babeczki!
U nas ostatnio byl sajgon z Mia, ale dzis juz sie ladnie wyspala do 7 bez pobudek i dala mamie pospac do 7.50, wiec jestem pelna energii! :-)
MeKlaudia - wspolczuje ogromnie... Ale nastawienie masz super!!! :-)
Tola - hej!
A u nas tez deszcz okropny, chmury, wieje, zimno!!!...
U nas ostatnio byl sajgon z Mia, ale dzis juz sie ladnie wyspala do 7 bez pobudek i dala mamie pospac do 7.50, wiec jestem pelna energii! :-)
MeKlaudia - wspolczuje ogromnie... Ale nastawienie masz super!!! :-)
Tola - hej!
A u nas tez deszcz okropny, chmury, wieje, zimno!!!...
butterfly21
hope & love
Cześć Wam u mnie pada, ale ma być od jutra słonecznie, zobaczymy jak się sprawdzi prognoza :-) oby bo w łeb można dostać. Wymyśliłam sobie pracę domową - sprzątanie i mycie okien ale chyba z tego drugiego zrezygnuję
Witam
Ja właśnie odstawiłam chłopaków do przedszkola i nic mi sie nie chce czekam na tel od mamy bo mam do niej jechac na chwile, ale teraz jakoś boje sie tam skrecac na wieś w niedziele zgineło tam w wypadku 3 młodych chłopcow jednego znałam
[*]..
Dziś do dentysty z chłopakami znów bedzie płacz i pewnie nie pokaze zabkow ahh
U nas też pada..
Ja właśnie odstawiłam chłopaków do przedszkola i nic mi sie nie chce czekam na tel od mamy bo mam do niej jechac na chwile, ale teraz jakoś boje sie tam skrecac na wieś w niedziele zgineło tam w wypadku 3 młodych chłopcow jednego znałam
[*]..
Dziś do dentysty z chłopakami znów bedzie płacz i pewnie nie pokaze zabkow ahh
U nas też pada..
butterfly21
hope & love
MeKlaudia no niestety to jest straszne,że tacy młodzi już odchodzą z tego świata
K
Kinga85
Gość
witam się....
ja w pracy.
dziś z ciekawości zmierzyłam tempke i już wiem że jestem w fazie wyższych temp... czekamy.... :]
Miłego dnia!
ja w pracy.
dziś z ciekawości zmierzyłam tempke i już wiem że jestem w fazie wyższych temp... czekamy.... :]
Miłego dnia!
reklama
Podziel się: