reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2013

Smutna, super ze imie wybrane.

Ja jesten idealnie w srodku ciazy, 20 tydzien.

Cortina, na 14.45 ale znajac realia pewnie wejde przed 16.

Szpinak uwiekbiam, szczegolnie nalesniki ze szpinakiem.
U mnie w piekarniku pizza i zapach juz sie rozszedl na cale mieszkanie.

reklama
Ja jestem...
chłop mi chory lezy w domu.... dostał az 8 dni zwolnienia... w szoku byłam, ale rzeczywiscie chory, spi cały dzien, dogorywa wrecz....

Była zAsia dzis na kontroli i jest dobrze, słuch wrocił na 100%... wszystko pieknie sie pogoiło.. w ponwraca do przedszkola...ciekawe na jak długo hahaha

cortina, tak Lila to Lila :) potwierdzone po raz drugi, no nie moze byc inaczej!!! ;) mam nadzieje :)

oczywiscie poslizg byl u doktorka, ale to standard ;)
dzidzia zdrowa, rozwija sie prawidlowo, wazy juz 320g ;)

jutro super dzionek sie szykuje i juz nie moge sie doczekac:)

Fajnie ze Lila to Lila :-)
ja tam doktorowi ufam ale ... poki nie zobacze nei uwierze hahaha :-p

Hej witam sie sobotnio.
My dzis suoer dzionek mielismy. Rano sebek wyszalal sie na sali, potem lenistwo i nawet ktrotka drzemka, sebek dzis spi u dziadkow a my zaliczylismy teatr.
Senny dzien mam dzis, ale juz relaksikw domku.
A jak wasze weekendy ?

reklama
czesc !

my przez weekend ... chorujemy :wściekła/y:
wszyscy w domu zasmarkani aaaaaaaaaaaaaaa :wściekła/y:

ja ze spotkania odpadam ! musze sie wyleczyc, niewiele czasu mi zostalo :confused2:

ide gotowac rosolek, milej niedzieli kobietki ! :cool2::cool2::cool2:

Do góry