Witajcie
Zdrówka wszystkim chorującym i snu tym niewyspanym
Sallis - Domi już śpi "na swoim"? Byłyście już może na szczepieniu tym po 16 miesiącu? Mi to teraz spędza sen z powiek. Boję się, że po pierwszym ukłuciu nie da sobie wbić igły jeszcze dwa razy
.
Marzenka - faktycznie coś często Was "zalewa". Oby ostatni raz
Gratki dla Majeczki za chodzenie:*
Katoryba - to dlatego tak smarkałaś w lesie
Czyli tylko do iglastych lasów trzeba się wybierać - ten przed Przylepem jest idealny.
Emri - pocieszyłaś mnie, że nie tylko ja mam czasem ochotę ociec od Jaśka
Najbardziej irytuje mnie, jak coś chce, żeby mu podać i tak stęka przy tym, a ja nie wiem o co dokładnie mu chodzi i on się wścieka wtedy i ja tez i razem wściekli siedzimy.Jakie prace Filcio robi w żłobku?
I tak odnosząc się do tematów, które opuściłam:
Ja zrobiłam tylko sok z aronii do słoików i buraczki, chociaż miałam wielkie plany przetworowe.W następnym roku pewnie czasu nie znajdę, bo będę już pracować.
Ten syrop z cebuli jak długo można przechowywać?
U nas też zaczyna się wychowywanie. I tak fajnie zaczął patrzeć mi w oczy, jak robi coś niedozwolonego, a czasami nawet sam siebie skarci - kiwa paluszkiem i mówi "nu nu nu" i wie, że tym mnie rozśmieszy - cwaniak mały.No i zaczął rozrabiać już tak na poważnie, np. wrzucił maskotkę do sedesu, rozerwał moje korale, potłukł salaterkę, przegryzł taty słuchawki, poprawił swoje bohomazy na ścianie w przedpokoju, zjadł papierowy autobus i ciągle podjada papier toaletowy.
Myślicie, że już można zacząć podawać mu miód?
Pozdrawiam, Was wszystkie