reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

reklama
hejka, ja tylko na chwilke:) jestem u tesciow wiec korzystam z neta:) sluchajncie skonczyla m isie umowa wlasnie na inetrnet i musze cos nowego znaleac. moze mozecie cos polecic? bo u mnie w wespolnocie sie nie oplaca bo trzeba strasznie duzo za przylaczeie zaplacic.

jestem wsciekla bo k.... zapomnialam o tych warsztatach chustowych:( ale moze cos mi tu strescicie co? w sensie ktore mei tai sa ok? ale jest zla:(

dolcia rzuciclo mi sie w oczy , ze pytalas o polozna do porodu. tak jak vii mowi to polozne szpitalne sa ekstra:) ale ja mialam "swoja" polozna, ktora tez w szpitalu pracuje. u mnie porod zaczal sie skurczamni duzo wczesniej i w sumie dzieki jej podpowiedziom udalo mi sie dlugo w domu zostac. bo pewnie gdyby nie ona to juz wieczorem pojechalabym na oddzial a nie rano dopiero:) a no i u mnie byly takie komplikacje poporodowe z rana krocza i ona tez mi bardzo pomogla. uniknelam szpitala dzieki niej. jak cos chcesz wiecj wiedziec to na priv moge napisac:)

aha u nas duze zmiany bo Dawidek od tyg spi w swoim pokoju. dzikei temu ja lepiej spie bo wczesniej to bylo czuwanie. no i od kilku dni mlodego karmie kolo polnocy i pozniej spi on do okolo 7-8. szok normalnie:)

Ostatnia edycja:
nnita-kochana jesli chodzi o drzemki to ja nie mam z tym problemu....ja wystarczy ze widze poduszke to juz sie spiaca robie :-D:rofl2: popoludniowe drzemki sa najlepsze :tak:;-)

Beti1986-jesli chodzi o internet to zobacz oferte z PAWLUKA nie jest drogi i nie narzekaja na niego....
a jesli chodzi o polozna to tą ktora mi polecili to babeczka fantastyczna...ale niestety 600zl to dla mnie za duzo zeby wydac na polozna...
super ze Dawidek spi u siebie i Ty lepiej sypiasz ;-)

Hejo:) Zawitałam w końcu:) Sorrki, że ostatnio raczej zaglądam niż się udzielam, ale mam szał ciał:)

Beti no to odcięliście pępowinę:) A neta polecam od PawlukaZ. U. "Pawluk", my używamy i jesteśmy baaardzo zadowoleni:)

Buziaki :*

Witajcie:)

U mnie też był szał ciał. Goście, goście i jakoś tak szybko czas leciał, że nawet na BB nie było chwili. Jaśko miał raj, bo ciągle był noszony na zmianę przez dwie babcie i dziadka. Aż się boję jutra...

Gratki dla Lenki za ząbka :)

Sallis - my mamy szczepienie teraz w czwartek. Dobrze, że tylko jedno ukłucie:).

Beti - no to Dawido już na swoim:)

Przepraszam, że tylko tyle ode mnie, ale moja głodomorra już nawołuje z łóżeczka i sen już mnie dopada.

Pozdro dla wszystkich i spokojnej nocki:)

dzień dobry;)

wszystkim zębolkom gratulujemy;)
Beti-Dawido facet jak się patrzy;) musi z Nadią pogadać i opowiedzieć jak to fajnie spać samemu w łóżeczku;)

u nas weekend pod znakiem choróbska:/ Bartek wylądował na pogotowiu z gorączką, która nie chciała spadać i potwornym,duszącym kaszlem. Silne dawki antybiotyku sprawiły, że jest ciut lepiej... Boję się by Naduchna nic nie złapała:/
Poza tym nie wiem czy chwilowo czy na stałe:-p Nadia odrzuciła słoiczkowe jedzonko:( (a to takie wygodne było...)

miłego dnia

hej laseczki,

czytalam na biezaco ale nie mialam czasu odpisac i teraz niewiele pamietam :p

Madzioszka - super ze Beatka zdrowa i wyniki w porzadku, widocznie dba o linie :)

Izuniek - gratki za zabka :)

Zawalka - ja np wszystkim mowie ze dzidzia nie lubi dlugo na rekach ;) zeby jej przypadkiem nie rozpiescili ;)

Anias - kurcze oby szybko bylo lepiej no i zeby Nadie ominela choroba :(

My znowu same przez 2 dni. Ten tydzien mamy lekarski, ja mam 2 wizyty a niunia w czw szczepienie. Majcia spacerowa drzemke skrocila sobie do 40 min wiec jest dramat :/ i od paru dni w nocy wybudza sie ok 3 i ponad godz spac nie chce. Ale marchewy coraz wiecej i ladniej wciaga ;)

Milego dnia laski

Dzień Dobry wszystkim mamuskii przyszłe mamuśki

Powiedzcie czy to wielki grzech że dziecko śpi z rodzicami w łóżku ?
Ja za każdym razem jak mówie że spi z nami to na mnie wszyscy krzyczą i że jak sie przyzwyczai to bedzie problem.
Ale ona nie chce spać w łożeczku nawet super karuzela z Fisher Prica ja nie zacheca.
Ostatnio ma straszny okres buntu i ciaglego placzu i to juz nie sa kolki tylko jakies jej widzimisie placze aż sie zanosi.
Gdzieś wyczytalam że to może być po CEBIONIE ale to przeciez tylko wit. C i daje tylko po 5 kropelek dziennie.
Dziś odstawiłam i jej jeszcze nie dalam i zobaczymy jak bedzie. Czasem tez się zastanawiam czy to nie przez tą AZALIE co biore ale nigdzie nie znalazłam info na necie ze to moze być jakos powiazane z tym.

A kiedyś ktoś szukal kurtki dla dwojga http://allegro.pl/haltex-zimowa-kurtka-dla-dwojga-chusciaka-ciaza-l-i1946509894.html

A może ktoś ma do odsprzedania chustę w jakiejs promocyjnej cenie :) abym mogla sie troszkę poduczyć i zobaczyć jak to jest bo tak zachwalacie.
Czekam na jakies info od doświadczonych mam co to za napady płaczu i skad one sie biorą.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry