reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

w imieniu Nadii dziękuję;)
Katoryba-filmik wrzucę napewno;)
pluszaczku- u nas było dokładnie to samo z pokarmem w tym przedziale wiekomym Nadii. Bardzo częste przystawianie do piersi +herbatka laktacyjna pomogły. Oby szybko u Was się sytuacja wyklarowała.
marzena-najpierw buty musimy kupić:)

próbuję doczytać dzisiejszą produkcję ale marnie mi to idzie:/

spokojnej nocy

reklama
Witajcie:)

Właśnie skończyłam myć okno w kuchni i w końcu przykleiłam na zewnątrz termometr:). Jutro się okaże ile smug zostało na szybach.

Anias - to mamy pierwszego chodziarza - chyba, że coś przegapiłam. Gratki dla Nadusi:).

Pluszaczku - ja sobie poradziłam z kryzysem laktacyjnym pijąc duże ilości wody- wręcz wmuszałam w siebie i były rezultaty- w sumie są do dziś. Powodzenia:).

Buziaki dla Hani:*

Ta noc zapowiada się nie ciekawie, bo od kąpieli Jachu co dwie godziny się budzi i sądzę, że tak już do rana będzie:(.
Oleczka - ale Ci zazdroszczę, że Lila tak dużo śpi. Może moje drugie dziecko będzie śpioszkiem:)

Dolcia, Siw@- to czekanie na maleństwo jest chyba najgorsze z tego wszystkiego. Człowiek się zamartwia, czy wszystko będzie dobrze, jak to będzie i czy sobie poradzi. Jeszcze trochę dziewczyny i będziecie już w świecie mam.

Dobranoc wszystkim:)

witajcie :)

anias gratulacje dla Nadii! piękne nowe doświadczenia przed Wami :)
oleczka0585 nasza Jaga inaczej, w dzień 2 razy po 1 - 1,5h plus ewentualnie drzemka przy cycu do pół godz, w nocy od 20:30 do 7 rano z przerwami na wybudzenie i śpiewanie że już na jej zegarku jest dzień ;)
pluszaczek jeśli lubisz kminek to go wcinaj, do wszystkiego, on tez pobudza laktację. Dużo płynów pij i powodzenia :)

trochę prywaty.. dziś rano się zważyłam i waga jeszcze tyle mi nie pokazywała.. w sensie tak mało, mam niedowagę, nawet na czas ślubnych stresów tyle nie ważyłam tak mało, czas jakieś badania porobić.. któraś tak miała??

oleczka - ty nie marudz! ja tam ci zazdroszcze. moja Majka spi 9.30-10, potem na spacerze z 1-1,5h i potem 15.30-16 :) i tak ma od jakis 3 miesiecy juz :p

sallis - i jak nocka?

nnita - no ja tez tak mam, waze teraz 44kg i od porodu mam powiekszone wezly chlonne i tak sie bujam od lekarza do lekarza i nic... :( niestety nikt nie potrafi znalezc przyczyny a leki nie dzialaja :(

Ostatnia edycja:
WItam Was drogie Mamuśki :)
nie było mnie oj dawno........ próbuję nadrobic zaleglosci. Mam nadzieję że w niedługim czasie ogarnę wszystko... hmm zostałam wywalona z grupy......... a ja nie chciałam by tak się stało..........

reklama
Do góry