reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy 2011

helol:)

vii no podobno tak jest, ze owulacjamoze swirowac jak ma sie jakies kg do przodu. motywacje masz wiec na pewno niedlugo wszystko wroci do normy:)

salis ja dzis raczej pasuje ze spacerem. poki co siedze w pizamie i tlustych wlosach i czeka mnie odgruzowanie domu:/

zawalka 16 zabawek mowisz:) dobrze wiedziec. a Jasiek widze duuuze postepy robi. u nas tez kwiaty sa teraz na topie;) a jak tam nocki? u nas raz lepiej a raz gorzej:/

szczesliwa wiem co to waterrrr play:)

katoryba jak mozesz to oddaj pewnie ten kubek!!! desperacja musiala cie ogarnac zeby wydac 40zl:) ja jakos do tej pory niekapka nie kupilam bo stwierdzuilam, ze to dziadostwo drogie.

martini a jak tam zdrowko? wspolczuje zmeczenia i najgorsze, ze tzreba miedzy ludzi isc:) oby zabkowanie szybko minelo:) a Bartus od kiedy pil z rurki?

laski potrzebuje kupic taki plastikowy pojemnik na zabawki, najlepiej zamykany. wiecie gdzie moge dostac cos takiego?

reklama
dzień dobry:)

Za duża produkcja nie nadrabiam;)

Gratuluje chodzącym:) Zdrówka zdrowym, cierpliwości rodzicom maruderów, wyspania niewyspanym i miłych spacerniaków spacerującym:) Tyle udało się zapamiętać:)

Wróciłam wczoraj z wawy, jestem wykończona bo nic nie idzie jak powinno.... Teraz też od 14 wiecznie w pracy z małą widuje się tylko rano.... z nowości u nas zostawiłam młodą z tatą na kilka dni i co? Zaczęła wstawać a ja tego nie widziałam:( pocina po domu jak szalona na szczęście na brzuchu ale ciągnie sie do chodzenia strasznie. a dziś zaczęła sama siadać z każdej pozycji jak chce znajdzie sposób by tyłek posadzić.

Zawalka​ witaj z powrotem w końcu:)

beti-w markecie najlepiej. Widziałam w carrefourze Skrzynia Pirata cena coś koło 20 zł.My przy Bartoszu mieliśmy takie skrzyneczki czerwone z granatowymi wieczkami .

Nadia dała dziś pospać , tylko jedna pobudka koło 1 na przytulenie(oby tak zostało). Bartek dziś już w szkole bo w nocy nie było gorączki i lepiej się czuł. Jak Nadusia zaśnie to postaram się nadrobić zaległości na bb:)

póki co miłego dnia:)

Anias - a ty sie na spacer wybierasz?

Beti nie wydurniaj sie :p albo marsz szybko do lazienki albo czapke naloz. ja tez mam dom do popsrzatania ale zrobie to jutro ;) pojemniki na pewno widzialam w tesco. a ty nie mialas do ikei jechac? tam pewnie cos znajdziej

Madzioszka - gratki dla Becika, a tatus pewnie dumny ze to niby on jej nauczyl wszystkiego pod twoja nieobecnosc ;)

Witajcie! Szukam mamuś z Zielonej Góry! Mieszkam tu dopiero rok i nie mam zbyt wielu znajomych.. którzy mają dzieci :) Moja córka - Maja urodziła się 07.09.2011 :)

Pozdrawiam serdecznie!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
outstanding witaj :-)
heh słuchajcie nie tylko w Zielonej brzydko ;-) z małą zmieniamy klimat u podnóża Karkonoszy, i dziś wracałam ze spaceru już deszczu :-D
dużo energii życzę

reklama
beti a tak napisałam że water play bo mi jak kolezanka powiedziała o tych kubkach to kupiłam zwykłego kubusia hehehe ;) a tanie pojemniki po niecałe 10 zł sa w casto ja kupiłam fioletowe tyko pokrywka srednia i mi sie wala - że tak powiem ;)

marzena zobaczysz zaraz obcyka majcia i bedzie szaleć ;)

witam nową mame!

Do góry